Haberler

Adana'da Minibüsler Birbirine Girdi: 1 Ölü, 18 Yaralı

Güncelleme:

Adana'da, pazarcı minibüsüyle yolcu minibüsünün çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti, 6'sı ağır olmak üzere 18 kişi de yaralandı.

Adana'da pazarcı minibüsü ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 6'sı ağır 18 kişi yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

2 MİNİBÜS ÇARPIŞTI

Edinilen bilgiye göre, sabah 07.00 sıralarında Yüreğir ilçesi, Havutlu Mahallesi'nde meydana gelen kazada, eşiyle birlikte Karataş ilçesine giden pazarcı Muhammet Emin Afşit'in kullandığı minibüs ile Doğankent-Adana arasında yolcu taşımacılığı yapan Abdullah Kanat yönetimindeki minibüs çarpıştı. Kazayı görenler olayı polise bildirdi, ambulans çağırdı.

18 KİŞİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralılar, kaza yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastaneye kaldırılan Muhammet Emin Afşit kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 2'si kadın 18 kişi tedavi altına alındı.

6 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Hayatını kaybeden sürücünün eşi ve yolcu minibüsünün sürücüsü ile birlikte 6 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Minibüslerin çarpışma anı saniye saniye görüntülendi. Polis kazanın iki minibüsten birinin şerit ihlali yapması sonucu ortaya çıkmış olabileceği üzerinde duruyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Havutlu Yüreğir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title