Haberler

    Minecraft Gerçek Dünyaya Geliyor: Minecraft Earth Beta Duyuruldu

    Yıllar yılı her yaştan bilgisayar kullanıcısının oynuyor olduğu Minecraft, oynanışının basit olmasının yanında detaylı oynanışıyla oyuncuları dünyasının içine çekiyor. 2015 yılında Microsoft'un tam 2,5 milyar dolara satın aldığı açık dünya oyunu Minecraft, sunduğu sınırsız haritasında akıl almayacak yapıların inşa edilmesine olanak tanıyor. Hayatta kalma ve hatta Battle Royale modu bulunan ve ilk olarak İsveç'te üretilen Minecraft oyun serisine yeni bir oyun dâhil oluyor.

    3 Haziran tarihinde duyurulan Minecraft'ın Pokemon GO benzeri Minecraft Earth, Minecraft oynayan kullanıcıların büyük çoğunluğunu fazlasıyla sevindirmişti. Oyuncular, Minecraft Earth sayesinde gerçek dünyada da yapılarını inşa edebilecek ve birbirlerine karşı oyun oynayabilecekler.

    Bugün yapılan bir açıklamada Minecraft Earth'ün beta programının önümüzdeki 2 hafta içerisinde (ilk olarak iOS platformu için) başlayacağı duyuruldu. Kapalı şekilde gerçekleştirilecek olan Minecraft Earth beta süreci için kayıtlar da başladı. Minecraft Earth'ün kapalı beta sürecine dâhil olup oyunu herkesten önce deneyimlemek için buradan kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

    Minecraft Earth'ün kapalı beta sürecine katılım sağlayan kişiler katılımlarının onaylandığına dair bir e-posta alıyorlar. Bu e-postada beta başvurusunun onaylanmasının yanında kullanıcılara özel bir Minecraft Earth kostümüne de ücretsiz olarak hediye ediliyor. Dileyen kullanıcılar "TEMANI AL" butonuyla Overworld Kostümü'nü hesaplarına ekleyebilirler.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Microsoft İsveç Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    Ali:

    Merhaba ben. Ali ooııoooooooooodooooıııooooooıoooooooooooo

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Ali:

    Merhaba ben. Ali

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Ali:

    Merhaba ben. Ali

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Ali:

    Merhaba ben. Ali

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title