Haberler

Mimar Sinan Yaya Köprüsü'nde Asansör Çalışması Sürüyor

Güncelleme:

D-100'deki üç köprüye ilave asansör ve yürüyen merdiven projesi kapsamında Mimar Sinan Yaya Köprüsü'nde çalışma sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 üzerindeki yaya köprülerinden yaya ulaşımını daha verimli hale getirmek için çalışma yapıyor. D-100 güzergâhında toplu taşıma araçlarından inen vatandaşların yaya köprülerine rahat çıkabilmeleri için asansör ve yürüyen merdiven uygulaması yapılıyor. Çalışma tamamlandığında D-100'den yaya köprülerine asansör ve yürüyen merdivenlerle ulaşım sağlanacak.

MİMAR SİNAN'DA ÇALIŞMA

Sahil bölgesi ile şehir merkezini birbirine bağlayan yaya köprüleri çalışma ile birlikte sahil bölgesi, D-100 ve şehir merkezi tarafı olmak üzere üç kısımdan yaya ulaşımına imkân verecek. Çalışma kapsamında Mimar Sinan Yaya Köprüsü'nde asansör ve merdiven çalışması gerçekleştiriliyor. Asansörün taşıyıcı ayakları yapılırken merdiven imalatları da devam diyor. Köprüde ayrıca yürüyen merdiven çalışması da yapılacak.

YOĞUN YAYA AKIŞI

Yaya köprüleri hem D-100'e hem de Salim Dervişoğlu Caddesi'ne bağlanmaları nedeniyle yoğun bir yaya akış sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda D-100'de yapılan yeni ulaşım planı nedeniyle Adnan Menderes ve Turgut Özal yaya köprülerinde ilave asansör ve Mimar Sinan yaya köprüsüne

yürüyen merdiven çalışması yapıyor. Çalışma ilk olarak Mimar Sinan Yaya Köprüsü'nde yapılıyor.

YÜRÜYEN MERDİVEN

D-100 İstanbul-Ankara istikametinde Mimar Sinan Yaya Köprüsü'nün orta ayakları arasından geçecek sığınma cebi ve durak güzergahından Mimar Sinan Yaya Köprüsü'ne çıkış olacak. Orta ayağın kenarında oluşturulan ilave yürüyen merdiven ve asansör ile toplu taşıma araçlarından inen vatandaşlar köprüyü kullanabilecekler.

İLAVE ASANSÖR

Mimar Sinan Yaya Köprüsü'ne yürüyen merdiven ve bir asansör vemerdiven yapılırken Adnan Menderes Yaya Köprüsü'nün güney orta yaya merdiveninin yanına bir asansör ilave edilecek. Aynı şekilde Turgut Özal Yaya Köprüsü'nde de asansör uygulaması yapılacak. Çalışma kapsamında ayrıca Turgut Özal Yaya Köprüsü'nün yürüyen merdivenlerinde bakım çalışması gerçekleştirilecek. Yaya köprüleri yeni uygulamalarla daha da işlevsel hale gelecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

yürüyen merdivenler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title