Haberler

Milyonluk kabloyu odun doğrar gibi doğrayıp kamyonete yüklediler! O anlar kamerada

Güncelleme:

Bakırköy'de fosforlu işçi kıyafeti giyen hırsızlar 2 bin 200 metre uzunluğundaki fiber kabloyu motorlu testereyle parçalayıp kamyonete yükledi. Yaklaşık 1 milyon liralık kabloyu hurdacıya 75 bin liraya satan hırsızların kabloyu parçaladıkları anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İstanbul Bakırköy'de fosforlu işçi kıyafeti giyen hırsızlar 2 bin 200 metre uzunluğundaki fiber kabloyu motorlu testereyle parça parça edip kamyonete yüklediler. Yaklaşık 1 milyon liralık kabloyu hurdacıya 75 bin liraya sattılar. Konuyla ilgili çalışma başlatan Bakırköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri 4 hırsızı gözaltına aldı. Hırsızların gündüz vakti herkesin içinde motorlu testereyle kablo kestikleri anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Milyonluk kabloyu odun doğrar gibi doğrayıp kamyonete yüklediler! O anlar kamerada

Sabah'ın haberine göre, Bakırköy Yeşilköy'de telekomünikasyon şirketi tarafından mahalleye fiber altyapı döşemesi yapılıyordu. Bir grup hırsız kendileri de işçiler gibi fosforlu kıyafet giyip kabloların başına geçti. Hırsızlardan biri tuttu diğeri eline aldığı motorlu testereyle kabloyu birer metre uzunluğunda odun doğrar gibi doğradı. İki hırsızda doğranan kabloları kamyonetlerine yükledi. Yaklaşık 2 bin 200 metre kabloyu doğrayıp çalan hırsızlar olay yerinden kaçtı.

Milyonluk kabloyu böyle çaldılar! Odun doğrar gibi doğrayıp kamyonete yüklediler

1 MİLYONLUK KABLOYU 75 BİN LİRAYA SATTILAR

Gündüz vakti herkesin içinde işçi kıyafeti giyip 1 milyon liralık kabloyu çalan hırsızlar, çaldıkları kabloyu götürüp 75 bin liraya bir hurdacıya sattılar.

4 HIRSIZ YAKALANDI

Konuyla ilgili çalışma başlatan Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2 bin 200 metre fiber kabloyu odun doğrar gibi doğrayıp çalan 4 hırsızı yakalayarak gözaltına aldı. Hurdacıda olduğu belirlenen kabloların, şirkete teslim edileceği öğrenildi. 4 Hırsız emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Asayiş Büro İstanbul Bakırköy Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (126)

Fatih:

Yakaladılar 14 gün sonra serbest başka canlar yakmaya devam bunları salan zihniyete hakkımı helal etmiyorum

42
5
yanıtYanıtla
Celal T:

Başta hırsız bulunursa olcağı bu

24
21
yanıtYanıtla
Sanane:

Bunların ellerini kesmek lazım

31
4
yanıtYanıtla
Suleyman:

Tebrik etmek lazım adamlar devletin önünde çalıyor devlet ne yapıyor onlarda başkasından çalıyor

yanıt6
yanıt8
xx:

hurdacilara talimat verin aldigi butun hurdalari kimlik karsiligi ve odemeside kimlige cek ile yapilsin yapmayan hurdaci sorumlu tutulsun kurtulmak icin kimden aldigini ispatlamak zorunlugu getirin bakin yapabilirlermi

32
1
yanıtYanıtla
Adam:

Sahte kimlikdiye birşey var

yanıt1
yanıt2
xx:

pek iyi sahte kimlik ceki nasil tahsil edecek onuda mi sahte hesaba yatiracak sahtekar hirsizlar ne kadar cogalmis

yanıt0
yanıt0
Zeki Ermiş:

Hurdacılar bu işlerden sorumlu. Adam trafik tabelasını söküp götürüyor, hurdacı sorgulamadan alıyor. Suç ortaklığı yapıyor hurdacılar. Dolayısıyla gereken ceza hurdacılara da verilmeli.

26
5
yanıtYanıtla
Kocaoğlu:

Hırsızda alan hurda ciyida içeri alacaksın ki hurdacılar ne olduğunu anlayacaklar her şeyi para kazanma hırsıyla almayacaklar yaptırım yok iyi bir yaptırım bak nelere kadirdir

28
3
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

bakin bu konuda kanunlar maalesef eli kolu bagli yapilacak tek sey ikinci el mal satan kisinin kimligi acik adresi satin alan aralarinda bir mukavele ile baglanmalidir ikicisi hirsizlik mali satin alana agir cezalar verilmelidir unutmayalimki alan olmadindinda satan olmayacaktir hirsizlik mali satan nada alanada agir cezalar verilmelidir

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title