Haberler

Milli Güreşçiden Belediyeye Ziyaret

Bursa'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda üçüncü olan Milli güreşçi Melike Albayrak, Lüleburgaz Gençlikspor 2. Başkanı Soner Polat, Lüleburgaz Gençlikspor Güreş Antrenörü Ali Osman Kara ve Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Vekili Tuncay Akgöl, Lüleburgaz Belediyesi'ni ziyaret etti.

Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Arslan ve Özel Kalem Müdürü Çağrı Filiz'in de yer aldığı ziyarette, Başkan Vekili Şahin, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Şahin, milli sporcu Melike'ye hediye verdi. Lüleburgaz'ı temsil eden milli güreşçi Melike'ye başarılar diledi.

Sporcuyu tebrik eden Lüleburgaz Gençlikspor 2. Başkanı Soner Polat, "Sporcumuzu tekrar tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum. 2017 yılında Yıldızlar Avrupa ve Dünya Şampiyonu'na katılacak. Bursa'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda Lüleburgaz'ı en güzel şekilde temsil etti. Milli forma ile katılığı ilk yarışmadan madalya ile dönmesi çok önemliydi. Hedeflerimiz çok büyük" dedi.

Hedef Avrupa

Hedefin Avrupa olduğunu aktaran Güreş Antrenörü Ali Osman Kara, "Sporcumuz Bursa'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda çıktığı ilk milli maçta madalya ile döndü. Sporcumuz 1'inci olan sporcuyu yendi. 1'inci olan puanla oldu. Herkes için çok gurur verici. Lüleburgaz'da güreşe çok fazla talep var. Daha önce bayanlarımız çok başarı gösterdiler. Doğru yolda ilerliyoruz. Alt yapıdan sporcularımız geliyor. Sponsorumuz yok. Sponsoru olan sporcular daha çok başarı gösteriyorlar. Hedef Avrupa" diye konuştu.

"Destek veren herkese teşekkür ediyorum'

Diğer yarışmalar için çalışmaların devam ettiğini aktaran Balkan Şampiyonası'nda üçüncü olan Milli güreşçi Melike Albayrak, "Elimden gelenin en iyisi yaptım. Bundan sonraki yarışmalar için çalışmalarım devam ediyor. Lüleburgaz'ı en güzel şekilde temsil edeceğim. Milli takıma yeni seçildim. Bursa'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda 62 kilogramda üçüncü oldum. Bana her zaman destek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soner Polat Osman Kara Lüleburgaz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title