Haberler

Milli Futbolcu Fatih Tekke'nin Cipinin Camının Kırılması

Milli Futbolcu Fatih Tekke'ye Ait Olan ve Eşi Müge Tekke Tarafından Kullanılan Cipin Arka Bagaj Camının Kırılması Olayıyla İlgili Olarak Konuşan Yıldız Futbolcunun Ağabeyi Salih Tekke, Olayın Büyütülecek Bir Yanı Olmadığını Söyledi.

Milli Futbolcu Fatih Tekke'ye ait olan ve eşi Müge Tekke tarafından kullanılan cipin arka bagaj camının kırılması olayıyla ilgili olarak konuşan yıldız futbolcunun ağabeyi Salih Tekke, olayın büyütülecek bir yanı olmadığını söyledi.

Karşıyaka Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında yaşanan olayla ilgili olarak konuşan Fatih Tekke'nin ağabeyi Salih Tekke, olayın büyütülecek bir yönü olmadığını, cipin camının dün akşam saatlerinde top oynayan çocuklar tarafından kazayla kırıldığını belirterek, olayın tatlıya bağlandığını kaydetti.

Trabzonspor'dan sezon başında Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Milli futbolcu Fatih Tekke'ye ait 06 FT 610 plakalı KİA Sorento marka siyah cipin arka bagaj camı, dün kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Karşıyaka Mahallesi 3 Nolu Sokak'ta park halinde olduğu sırada kırıldığı gerekçesiyle milli futbolcu Fatih Tekke'nin eşi Müge Tekke tarafından polise şikayette bulunulmuştu.

(BK-ÖS-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title