Haberler

Son dakika haberleri... Milli Eğitim Bakanı Selçuk, unutamadığı koronavirüs salgını anılarını paylaştı

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Covid-19 salgınıyla geçen 2020 yılına ilişkin hiç unutamayacağı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Covid-19 salgınıyla geçen 2020 yılına ilişkin hiç unutamayacağı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Selçuk, "Ööretmenim boğön canlı ders var mı' diyerek bütün çocukların sesi olan yavruyu, evinde elektrikler kesildiği için karakola gidip 'Canlı dersim var, internetinizi kullanabilir miyim?' diyen öğretmeni… Hiçbirini unutmayacağım" dedi.

Bakan Selcuk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 2020 yılının zorlu, yorucu bir yıl olduğunu bildirdi. Covid-19 salgınıyla sınandıkları bu yılda tüm sıkıntılara rağmen hiç unutmayacağı anların da yaşandığını ifade eden Selçuk, unutamayacağı anları şöyle paylaştı:

"Evlerini birer okula dönüştüren ve dolaptan, kapıdan yazı tahtası yapan öğretmenlerimizi… 'Ööretmenim boğön canlı ders var mı?' diyerek bütün çocukların sesi olan yavruyu… Evinde elektrikler kesildiği için karakola gidip 'Canlı dersim var, internetinizi kullanabilir miyim?' diyen öğretmeni, 'Çocuklar dersteler diye sokakta bağıramaz olduk' diyerek Kızılay'da yolumu kesen simitçiyi… Muhtar odasını EBA destek odasına çevirip kendisi dışarıda çalışan muhtarı…Zoom üzerinden yaptığımız öğretmen buluşmalarında 'Bizim eve gelsenize, oynarız' diyen kuzuyu…Kalp ve virüs resimleriyle dolu binlerce mektubu…23 Nisan'da ülkece balkonlardan, pencerelerden, bahçelerden İstiklal Marşı'mızı okuyuşumuzu...Evlerindeki fazla bilgisayarların içini temizleyerek getirip bize teslim eden 'Evde duracağına çocuklar kullansın' diyen insanımızı... 'Cevabını siz de bilmiyorsunuz, ama yine de sorayım. Salgın ne zaman biter, okul ne zaman açılır?' diyen binlerce insanı... Yarısı 'Okullar açılsın', yarısı 'Okullar kapansın' diyen velilere Ziya Hoca'nın bakışlarını... ve daha neler neler... Hiçbirini unutmayacağım. Bütün zorluklar gibi umarım bu günleri de gelip geçtiğinde sadece bize kattıkları, kazandırdıkları, öğrettikleriyle hatırlayacağız."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ziya Selçuk Instagram Selçuk Haberler Son Dakika

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title