Haberler

Milli Damattan Çıplak Şov!

Güncelleme:

Eşi Türk olan İngiliz Rock şarkıcısı Robbie Williams, İtalya'da çılgın bir sahne şovuna imza attı.

Bir tv programında sahneye çıkan ünlü şarkıc Robbie Williams'a sahnede çıplak bir model eşlik etti.

Williams'ın iki yıl önce evlendiği Türk eşi Ayda Field'ın bu görüntülere ne diyeceği ise merak konusu. Çiftin geçtiğimiz eylül ayında Theodora Rose adını verdikleri kızları olmuştu.

"ROBBİE DÜNYANIN EN ORJİNAL ERKEĞİ"

Robbie Williams'ın delicesine bir aşk sonrası evlendiği Türk asıllı eşi Ayda Field, geçtiğimiz günlerde evliliği ve eşi hakkında ilk kez konuşmuştu.

'Robbie, dünyanın en karizmatik, eğlenceli, yaratıcı ve orijinal erkeği. Ona sahip olduğum için çok şanslıyım. Çünkü aynı zamanda benim en iyi arkadaşım. Bir erkekten daha fazla ne isteyebilirsiniz ki...

İnsanlar onun sadece sahne kimliğini biliyor. Ben ise evdeki 'gerçek' Robbie ile birlikteyim. Sahnedeki Robbie'den son derece farklı. Futbol oynamaktan ve sonra evde sessiz, sakin vakit geçirmekten hoşlanıyor. Dinlemeyi seviyor. Yatakta çıplak uzanmayı da... Boş vaktini köpeklerine harcıyor. Yani o tamamen normal ve sıradan biri. Onu çok seviyorum.'

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Robbie Williams Ayda Field İtalya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title