Haberler

Milletvekili Nursuna Memecan'dan Rektör Kocacık'a Ziyaret

AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr.Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Nursuna Memecan ziyarette yeni atanan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ile görüşerek üniversite hakkında fikir alışverişinde bulundu. Üniversite ile ilgili bilgi alan Memecan, ihtiyaç ve eksikleri de yerinde tespit etti. Uygulama Oteli'ni gezen Milletvekili Memecan ve beraberindeki heyet öğrenci yemekhanesine geçerek yemekhane, lokanta, depo, gibi kısımları inceledi. Kampüsü gezerek ihtiyaç ve talepleri dinleyen Memecan, fakülte yetkililerinden bilgi aldı. Memecan ve Rektör Kocacık, üniversiteye yeni ve depreme dayanıklı binaların kazandırılması için çalışma başlatacaklarını söyledi. Milletvekili Memecan, CÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ni de gezerek göreve başlayan Başhekim Prof. Dr. Ferhan Candan'ı makamında ziyaret etti. Hastane ile ilgili eksiklikleri ve yapılması planlanan projeleri dile getiren Başhekim Candan, ihtiyaç ve projeler ile ilgili Memecan'ın desteğini istedi. Ardından hastanede yatan hastaları odalarında ziyaret eden Memecan, Onkoloji Servisi'ni de gezerek hastalarla görüştü.

Ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Başhekim Prof. Dr. Ferhan Candan ve rektör danışmanları da eşlik etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Ferhan Candan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title