Haberler

Milletvekili Beyribey Yıllar Sonra İlk Görev Yerini Ziyaret Etti

Doktorluk mesleğinin ilk görev yeri olan Delice'de, 1980 ihtilalinden sonra kaymakam vekilliği görevinde de bulunan, görev yaptığı süre içerisinde ilçede derin izler bırakan AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey yıllar sonra ilk görev yeri olan Delice'yi ziyaret etti.

Delice'de 12 Eylül 1980 ihtilanin ardından kaymakam vekilliği görevinde de bulunan Selahattin Beyribey görev yaptığı süre içerisinde hemen bütün köylerine gittiği, bütün insanlarını tanıdığı ilçeyi yıllar sonra yeniden ziyaret etti.

İlçede uzun yıllar sonra eski ahbapları ile hasret gideren Beyribey, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin'i de makamında ziyaret etti. Görev yaptığı yıllarda ilçede birçok ilke imza atan ve neredeyse ilçeyi memleketi olarak benimseyen Beyribey, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Selahattin Beyribey'in ilçede görev yaptığı süre boyunca derin izler bıraktığını ifade eden Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin Beyribey'in Delice ve Çerikli'deyaşayan her insanın üzerinde emeğinin olduğunu ifade etti.

Delice'de görev yaptığı uzun yıllar içerisinde ilçe halkı ile kaynaştıklarını ifade eden AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, "Doktorluğa başladığımda ilk görev yerim olan Delice'de ihtilalin ardından 7 ay kaymakam vekilliği görevinde bulundum. Görevde kaldığım yaklaşık iki yıl boyunca burada gitmediğim köy kalmadı. Bu süre içerisinde ilçede çok güzel anılarımız oldu. Delice görev yaptığım yerler arasında çok önemli bir yere sahiptir. Köylerde halkımızla hoş vakitler geçirdik, ilçemizde vatandaşlarımızla güzel anılar yaşadık. Okullarda öğrencilere folklor bile öğrettik. Burada görev yaptığım iki yılda hayatımın en güzel ve anlamlı günlerini geçirdim. Çocuklarımdan bir tanesi bu ilçede dünyaya geldi. Kars'tan sonra Delice benim ikinci memleketim oldu. Yıllar sonra burada olmak son derece heyecan verici" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Delice Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title