Haberler

Milletvekili Berber, Otoyolda İncelemelerde Bulundu

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate indirecek 384 kilometre uzunluğundaki Otoyol çalışmalarını inceledi.

Milletvekilli Berber, İstanbul-İzmir Otoyol Genel Müdürü Murat Gönenli, Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz ve Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile birlikte otoban çalışmasının Kırkağaç bölgesindeki çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.

Berber, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir otoyolunun Bursa'ya kadar olan kısmı geçen yıl tamamlandığını ve hizmete açıldığını söyledi.

İstanbul'dan, Bursa'ya giden vatandaşların otoyol konforunu yaşadığını belirten Berber, "İnşallah 2019'a kadar İzmir istikametinden bu bölgeye kadar olan otoyol çalışmaları tamamlanacak. Yolun Bursa'ya kadar olan 98 kilometrelik kısmı tamamlandı, 280 kilometre civarında bir yolumuz kaldı. İstanbul-İzmir 384 kilometrenin, 113 kilometresi Manisa sınırları içerisinde kalıyor ve en önemli kısımda da yoğun bir çalışma var. İnşallah önümüzdeki yıl buradaki çalışmaların bir kısmı üst yapısıyla her şeyiyle bitmiş olacak."

Kaynak: AA / Güncel

Recai Berber İstanbul İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title