Haberler

Milletvekili Başer'den "Zoru Başaranlar" Konferansı

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yozgat İl Müdürlüğü tarafından "Bilgiden Bilince Zoru Başaranlar" konulu konferans düzenlendi.

KYK Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer katıldı.

Yozgat Merkez Çalatlı köyünde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini belirten Başer, önce bir şeyi hayal etmek ve onu başarmak için mücadele etmek gerektiğini söyledi.

İmam Hatip lisesi mezunu olduğunu ve o dönemde avukat olmayı hedeflediğini dile getiren Başer, "İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine girmek istiyordum, Hayalime kavuşmak için çok çalıştım, mücadele ettim ve kazandım. Gençlerimizin de önce hayal etmesi gerekiyor. Hayal et, mücadele et, zafer senindir." dedi.

Eskiden, lise ve üniversite öğrencilerinin en büyük sorununun barınma olduğunu anlatan Başer, "Bugün devletimiz, 5 yıldızlı otel konforunda öğrencilerimize barınma imkanı sunuyor, burs ve kredi imkanları var. Artık kendi evlerimizde olmayan imkanların çoğu yurtlarımızda sağlanıyor. Gençler geleceğimizdir, gençlerimiz her şeyin en iyisine layıktır." diye konuştu.

Başer, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Konferans sonunda KYK Yozgat İl Müdürü Rasim Parlak, Milletvekili Başer'e teşekkür ederek günün anısına bir tablo hediye etti.

Konferansa AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, yurt personeli ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yurtlar Kurumu Yozgat Merkez Yusuf Başer Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title