Haberler

    Microsoft'un Çok Tartışılacak İddiaları!

    Microsoft, Windows Phone 7 ile Android'i Kıyasladı. İşte Ortaya Atılan, Çok Tartışılacak İddialar...

    Business ınsider'ın haberine göre, Microsoft, Windows Phone 7'nin Android'den daha az paraya mal olduğunu iddia ediyor. Dev firmanın iddiasına göre Android'in gizli üretim masrafları, bir ürün başına 15 dolar olan Windows Phone 7'den oldukça fazla. işte Microsoft'un ortaya attığı bazıları oldukça mantıklı bazıları ise biraz havada kalan argümanlar.

    Firmanın oldukça doğru iddialarının arasında bunlar var; Windows Phone 7 üreticileri ıP davalarına karşı korunuyorlar ancak Android lisansına sahip üreticiler bu konuda Google'dan herhangi bir koruma almıyorlar. Microsoft'un başka bir iddiasına göre, Windows Phone 7 kullanıcı tarafından özelleştirilmeye oldukça açık, ancak Android pek de öyle değil. Android'leri kendilerine göre değiştiren üreticiler, güncelleme yaparken oldukça yavaş kalıyorlar. Ancak Windows Phone 7'de böyle bir sorun yok ve özelleştirilmiş işletim sistemi rahatça güncellenebiliyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

    Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

    Bakmadan Geçme

    15 Mayıs hangi burç? 15 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 15 Mayıs tarihi hangi burç olur? Sürücüleri üzen haber! Otoyol ve köprü ücretlerine zam mı geldi? Otoyol ne köprü ücretleri kaç TL oldu? Gürsel Erol kimdir? Halk Tv konuğu Gürsel Erol kaç yaşında, nereli? Gürsel Erol biyografisi! HPV aşısı nedir? Kimlere yapılmaz? Resmi Gazete bugün (15 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu?
    13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

    13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title