Haberler

MHP Ünye İlçe Başkanı Can, 4. Kez Güven Tazeledi

MHP Ünye İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi’ne tek listeyle giren mevcut başkan Nedim Can ve ekibi, 4. kez güven tazeledi.

MHP Ünye İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi'ne tek listeyle giren mevcut başkan Nedim Can ve ekibi, 4. kez güven tazeledi.

Ünye Belediyesi Sineması Salonunda gerçekleşen kongrede 3 dönemdir MHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten Nedim Can, 4. dönem için kongreye tek liste olarak girdi.

Can, "Bundan evvel ki dönemlerde gerek üye, gerek yönetici, gerek ilçe başkanı olarak, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde ilçe belediye başkan adayı olarak yapmış olduğumuz görevleri onur ve şerefle yaptık. Biz hedefimize yürüdük, ideallerimizi ortaya koyduk, yapabileceklerimizi söyledik. Ancak takdiri önce Allah ve sonrasında aziz milletimiz karar verecekti ve milletimizin iradesine saygı gösterdik. Ama hedefimizden asla yılmıyoruz, yeni hedef koymaktan kendimizi alıkoymuyoruz. Umudumuzu yitirmiyoruz. 2015'te Ünye teşkilatı olarak Ordu'da 2 Milletvekili, 2019'da Ordu Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri diyoruz. Bu inançla yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Kongreye katılan MHP MYK Üyesi Savaş Çolak ise şunları söyledi:

"Milliyetçi hareketin önderi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Tunceli'deydi. Tunceli'nin bizim için 81 ilden hiçbir farkı yok. Bunu Tunceli'de sayın liderimiz de ifade etti. Dün gece çok geç saatte Ünye'ye vardım. Sabah uyandığımda baktım cennet gibi bir yer. Ama inanın Tunceli'nin de Ünye'den farkı yok. Ama zihinlerinde orayı bölenler, Tunceli'ye insanımızın gitmesine izin vermeyenler, Tunceli'yi bölücülerin, PKK'lıların insafına bırakanlar, başka bir ülke, başka bir toprak gibi göstermek istiyorlar. Ankara'da ne söylüyorsak, Tunceli merkezde de ürkekçe değil erkekçe aynı şeyleri söyledik."

Konuşmalardan sonra partiye emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

Kapalı zarf usulüyle yapılan kongrede 377 delegeden 223 delege oy kullandı. Oyların tamamı geçerli sayılarak Nedim Can, 4. dönem için güven tazeledi.

Nedim Can başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Süleyman Koçoğlu, Yüksel Şahin, Murtaza Hacıimamoğlu, Hasan Kalafat, Faruk Korkmaz, Osman Karagöz, Turgut Oral, Kemal Aydın, Osman Bay, Mehmet Duman, Ziya Güzelsu, Ahmet Gümüş, İlker Helvacıoğlu, Güray Taslı, Dursun Odabaşı, İsmail Kandaz, Yavuz Hakkı Gümüş, Mehmet Yamak'tan oluştu.

Kongreye 23. Dönem Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçınkaya, 21. Dönem Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, ilçe Başkanları, STK temsilcileri ve partililer katıldı. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Ünye Belediyesi Ahmet Gümüş Nedim Can Tunceli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title