Haberler

MHP Sailmbeyli İlçe Başkanı Esentürk güven tazeledi

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Birlik ve beraberlik içinde tek ses, tek yürek olup, tek liste çıkardığımız kongrelerimizden daha da güçlenmiş olarak Adana'da tüm kadrolarımızın fırtına gibi eseceği yeni bir dönemi inşa ediyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi ( Mhp ) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Birlik ve beraberlik içinde tek ses, tek yürek olup, tek liste çıkardığımız kongrelerimizden daha da güçlenmiş olarak Adana'da tüm kadrolarımızın fırtına gibi eseceği yeni bir dönemi inşa ediyoruz" dedi.

Mhp Adana'da ilçe kongrelerine devam ediyor. Saimbeyli ilçesinde Devlet Bahçeli Düğün Salonu'nda yapılan kongrede, 'Birlik ve beraberlik' adına tek liste çıkarıldı. Sandığa tercihlerini yansıtan delegelerin oylarıyla mevcut İlçe Başkanı Abdullah Esentürk güven tazeleyip yeniden seçilirken, yeni yönetim ve denetim kurulu ile il delegeleri de belirlendi.

Mhp Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı,

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe'nin de katıldıkları Kongre Divan Başkanlığını MHP İl Başkan Yardımcısı Burhan Kızıl, Divan Üyeliklerini ise İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba, İl Başkan Yardımcısı-İl Kadın Kolları Başkanı Alev Ataş, Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener ve Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma yaptılar.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı konuşmada, "Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in temelini attığı yarım asrı geçen şanlı mazimizin onuruyla, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in nakış gibi işlediği istikbalimize duyduğumuz sarsılmaz güven ve gururla, emin adımlarla geleceğe yürüyoruz. Birlik ve beraberlik içinde tek ses, tek yürek olup, tek liste çıkardığımız kongrelerimizden daha da güçlenmiş olarak Adana'da tüm kadrolarımızın fırtına gibi eseceği yeni bir dönemi inşa ediyoruz" dedi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, kongreden sonra MHP Saimbeyli İlçe Başkanı Abdullah Esentürk, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile birlikte esnafa ziyarette bulundu, ilçe sakinleriyle sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu. Avcı ve beraberindeki heyet, Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Saimbeyli Şubesi'ni de ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

MHP; Saimbeyli ile, 15 ilçesi bulunan Adana'da 7 ilçede kongresini tamamlamış oldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bünyamin Avcı Saimbeyli MHP Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title