Haberler

MHP'li Yılmaz'dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Kutlu Doğum Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yılmaz, insanlığın kurtuluşu için alemlere rahmet olarak gönderilen H.Z. Muhammed'in doğum gününü içinde barındıran 14-20 Nisan tarihleri arasında yer alan Kutlu Doğum Haftasına ulaşmış olmanın mutluluğunun yaşandığını kaydetti. Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimiz, birçok mucizelerle dünyaya gelmiş, O'nun varlığı dünyayı aydınlatmış ve tüm çirkinlikleri güzelliklere çevirmiştir. İnsanlık onunla gelen yüce değerler ve prensipler doğrultusunda büyük medeniyetler kurmuş, kaybedilen haklarına kavuşarak değerlerinin farkına varmış, kadın erkek Allah'ın ve tüm dünyanın huzurunda eşit olmanın hazzını tatmıştır. Bizler, bize sunulan bu eşsiz değerin kıymetini bilerek, onun dürüstlüğü, şefkati, adaleti ve insanları koruyup kollaması, zulme ve tüm zorluklara karşı koyuculuğunu rehber edinmeliyiz. Onun ahlak ve fazilet dolu hayatını öğrenmek, kendimize örnek olarak almak ve gelecek kuşaklara da bunu en doğru şekilde aktarmak en başta gelen görevlerimizdendir. Ancak bu şekilde onun sevgisini ve memnuniyetini kazanmış oluruz. Bu duygu ve düşüncelerle, sevgili Peygamberimiz H.Z. Muhammed efendimizin tüm insanlığa ulaştırdığı mesajların samimi ve doğru biçimde anlaşılmasını, yaşanmasını, yaşatılması ve ülkemiz adına birlik, beraberlik ve bütünlüğün daim kılınmasını temenni ediyor, tüm Türk-İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını en içten dileklerimle kutluyorum." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kemalettin Yılmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title