Haberler

MHP'li Başkanın İlk İcraatı

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde belediye başkanlığı seçimini kazanıp mazbatasını alan MHP'li başkan, ilk icraat olarak 'TC' yazısını yeniden yazdırdı.

Adana'nın Kozan İlçesi'nde belediye başkanlığı seçimini kazanıp, mazbatasını alan MHP'li Musa Öztürk, ilk icraat olarak belediye binasında tabelaya Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan 'TC' yazısını yeniden yazdırdı.

MAZBATASINI ALIP KOLTUĞUNA OTURDU

30 Mart seçimlerinde yeniden aday gösterilen Ak Partili Kazım Özgan'a karşı seçimden zaferle çıkan MHP'li Musa Öztürk, 4 Nisan'da mazbatasını alıp, koltuğuna oturdu.

TABELAYA "TC" YAZDIRDI

Musa Öztürk, ilk icraat olarak belediye binasının girişinde asılı olan 'Kozan Belediyesi' yazılı tabelaya TC yazdırdı. Öztürk, tabeladaki değişiklikle ilgili, "Çok şükür kaldırılan TC'mizi yerine koyduk" dedi.

Tabeladaki TC yazısı, iki dönem Kozan Belediye Başkanlığı yapan mimar Kazım Özgan döneminde kaldırılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Musa Öztürk Türkiye Kozan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (251)

alimw@hotmail.com:

bizim ülkemizde kronik ırk hastalığına yakalananlar var..şifası da basit tabi anlayana..tc kaldırılsa ne olur kaldırılmasa ne olur..bütün sorunları halledin evimin önüne büyüyk harfle yazacam söz:))

34
66
yanıtYanıtla
milliyetsize cevapliberallife@hotmail.com:

ırksızlığını kabul ediyorsun yani yani milliyetsiz olsam ne olur olmasam ne olur diyorsun yani soyum sopum belli olmazsada olur diyorsun yani soysuzluğu kabul edebiliyorsun .... sen ne ayksın lannn

yanıt0
yanıt0
GERÇEK VATANDAQŞinfo@yahoo.comm:

TEBRİKLER MUSA ÖZTÜRK TEBRİKLER MHP.

71
19
yanıtYanıtla
ali haydarpolat.cancan@hotmail.com:

o zaman kürtlerde her yere her kurumlara kc yazsın. bence yanlış bir durum derhal kaldırımlası gerekir.

yanıt0
yanıt0
altayorhan8001@hotmail.com:

ne demek kürtlerde kc yazsın. provakasyon yapma ali haydar. adının adamı ol. nerde yaşıyorsun türkiye cumhuriyetinde. memleketi ülkesinin adından utananlar sarmış. dünyanın neresinde bu kadar acayip gürüh var anlamıyorum. bir mhp li ak dese anında kara diyen çıkıyor.

yanıt0
yanıt0
sanli urfali türkmentingo100@hotmail.de:

helal olsun baskana!iste bu dünya alem görsün!kiskananlar da catlasin.türkiye cumhuriyeti sonsuzadek ayakta kalayak ve genisliyecek allahin izniyle!yasasin tc.türkiye,turan!

58
10
yanıtYanıtla
Murattkaramurat_2@hotmail.de:

Önceden MUZ Cumhuriyetimiydi ?? Hangi Ülkedesin yoksa Uluslar arasinda TC yimi temsil ediyorsun. Ben Almanyadayim, Belediyelerde böyle bir sacmalik görmedim, ama TC konsoloslugunda hem TC yarar Hem Bayragimiz dalgalanir bununla gururduyarim. Ama böyle Belediyenin yazisina TC yazmayi hüner sananlara da sasarim

30
27
yanıtYanıtla
Oğuzhan Akpınars.t.a.l.l.k.e.r@hotmail.com:

Gerzek herif sen oradaki T.C'nin ne anlama geldiğini bilmiyormusun ? Bilmiyormusun ki yok onumu temsil ediyorsun bunu mu temsil ediyorsun diyosun ? Orada yazanın anlamı açık ve net. Belediyenin başına kaldırılan T.C yazısını yeniden yazanlara saygı duymayıp başarılı demiyorsan. Yıllardır olan bu yazıyı kaldırma cüretini gösterenleri destekliyorsun demektir. Aferin sana gurbetçi terorist buradan ahkam kesmek yerine vatana millete hayırlı birşey yap sesimi çıkarma.

yanıt0
yanıt0
HAKmetgoz@gmail.com:

Sen önce Almanlaşmaya başlayan çoluk çocuğuna sahip çık, Türklük kalmamış ki TC'si kalsın.

yanıt0
yanıt0
mhp = chp )aliersun_45@hotmail.com:

La bu partiler hala boş işlerle uğraşıyor.... AkıllanmayacaksınızSizin icraatınız ancak bunlarla sınırlı olur :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 251 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title