Haberler

MHP'li başkandan Türkeş Vakfı'na baskın! Tehditler havada uçuştu: Ülkücülerin nefesi arkanızda

Güncelleme:

Alparslan Türkeş'i anma töreninde Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen kişilerle etkinliğe katılanlar arasında arbede çıkmasının ardından yaşanan gerginlik sürüyor. Ülkü Ocakları'nın paylaştığı görüntülerde, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, beraberindekilerle Türkeş Vakfı'na giderek orada bulunan üyelere, "Başbuğ'umuzun ismini CHP'ye, Mansur'a peşkeş çekmeye kalkarsanız hesabını sorarız. Ülkücülerin nefesi arkanızda. Sizi uyardım bir daha da uyarmayacağım" diyerek tehdit ettiği görüldü.

104. doğum yıldönümü münasebetiyle Ankara'da düzenlenen Alparslan Türkeş'i anma etkinliğine saldırı düzenlenmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı uyararak, "Ciddi olaylar yaşandı geçen günlerde. MHP olarak bunun üzerinde duruyoruz. Elde ettiğim ön bilgilerde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin ardından bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir." ifadelerini kullanmıştı.

VAKFA BASKIN

Bugün Ülkü Ocakları tarafından paylaşılan görüntülerde MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ'un beraberindekilerle Alparslan Türkeş Vakfı'nı bastığı görüldü.

"SİZİ BİR DAHA UYARMAYACAĞIM"

Alparslan Türkeş Vakfı önünde çekilen görüntülerde Turgay Baştuğ'un ''Rahmetli Başbuğ'umuzun ismini CHP'ye, Mansur'a peşkeş çekmeye kalkarsanız bunun hesabını soracağız. Sizi buraya uyarmaya geldim. Ya adam gibi vakıfla ilgili çalışmaları yürütürsünüz ya da nefesimiz ensenizde. Sizi bundan sonra uyarmayacağım. Büyükşehir sizi kullanarak camiamız üzerinde oyun oynamaya çalışıyor. Yaptırmayacağız. CHP'nin belediyesinin arabası ne geziyor burada. Ülkücülerin nefesi arkanızda. Sizi uyardım bir daha da uyarmayacağım'' ifadelerini kullandığı görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Alparslan Türkeş Devlet Bahçeli Mansur Yavaş MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri! Mesnevi nedir? Mesnevi özellikleri, konuları, bölümleri nedir? 22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim?
500

Yorumlar (7)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Gerçek ülkücüler ve türkeşçiler esas sizleri unutmayacak ülkeyi peşkeş çektiniz

20
10
yanıtYanıtla
ERKAN :

sen kimsin de uyarıyorsun

18
10
yanıtYanıtla
HONOUR:

mhp'nin bu mafyatik tavırlarından sıkıldık. mekan basmak nedir ya.

17
11
yanıtYanıtla
Turol Capa:

Mansur sattı kendini chp ye.

4
12
yanıtYanıtla
İlhan bal:

O vakıf da görev yapan insanlara bişey olursa sorumlusu bu adamdır resmen ölümle tehdit ediyor

8
4
yanıtYanıtla
kemal kılıç:

Su mhp heralde kendilerini eskisi gibi guclu olduklarini zanediyor sen kimsin ki vakiflardakini uyariyorsun bide mekani basip tehdit ediyorsun bu is cigrindan cikti artik bunlar gidecek ya artik sorun cikarmak icin ugrasacaklar...

7
4
yanıtYanıtla
Yusuf Yaman:

Hayırdır adam ölümle tehdit etmiş? Bir siyasi lider belediye başkanı da olsa anma törenine katılamaz mı? Birde bu yorumlara olumsuz beğeni olayı nedir? Durun ben söyleyeyim lise mezunu yalaka tayfası...

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title