Haberler

MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir Esnafın Sorunlarını Dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, Esnafı Ziyaret Ederek Sorunlarını Dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Esnaf gezisine, milletvekili Özdemir'in yanı sıra, MHP İl Başkanı Kemal Kılıç ile partililer katıldı. Özdemir, çarşıdaki esnaflarla tokalaşarak, durumları hakkında bilgi aldı. Esnafın sorunlarını dinleyen Özdemir, ziyaretlerin ardından basın açıklaması yaptı. Özdemir, "Esnafın çoğu iş yapamamaktan şikayetçi. Vatandaşta para olmadığı için alış veriş yapamıyor. Ülkede ekonomik durgunluk var. Sadece Gaziantep'te sıkıntı yok. Çevre ilçelerdeki çiftçiler de kuraklıktan sıkıntı yaşıyor. Enflasyon yukarılara çıktı. Benzine mazota sürekli zam geliyor. Vatandaşta borç yükü altında eziliyor. Biz bu kötü gidişe dur diyeceğiz. Esnafımızın durumunu yerinde tespit ediyoruz. Mecliste vatandaşın ve esnafın sorunlarını dile getiriyoruz"dedi.

Gezi sırasında vatandaşlar Özdemir'e sorunlarını anlattılar. Vatandaşlar, "İş yapamıyoruz. Ailemizle bir kere olsun tatile gidemiyoruz. Yaşamak bizimde hakkımız. Vatandaşın alım gücü yok, herkes kredi kartına ya da başka yerlere borçlanmış durumda. Bu da işlerimizi olumsuz yönde etkiliyor, lütfen sesimizi gerekli mercilere duyurun"dediler.

(BA-TB-Y) 17.05.2008 15:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title