Haberler

MHP Ankara Milletvekili Topçu Esnafı Ziyaret Etti

MHP Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, Şereflikoçhisar’da esnafı ziyaret ederek 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi.

MHP Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, Şereflikoçhisar'da esnafı ziyaret ederek 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi.

Topçu, Şereflikoçhisar'da İsmet Paşa Caddesindeki esnafı MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Alıcı, MHP İlçe Başkanı Sinan Ekinci ve partililer ile ziyaret etti.

Yerel seçimlerde MHP Şereflikoçhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Alıcı'ya destek isteyen Topçu ilçe teşkilatında partililere seslenerek iktidar partisinin sandıkta kendi yaptığı hırsızlığı, rüşveti, yolsuzluğu aklarım düşüncesiyle her şeyi milli irade kavramıyla açıklamak istediğini savundu.

Topçu, "Bu millet 3 dönemdir size oy verdi, AK Parti'ye oy veren kardeşlerimize sesleniyorum, artık AK Parti'nin gerçek yüzü ortaya çıktı, bu milletin artık teveccüh göstermeyeceğini biliyoruz, gittiğimiz yerlerde bize artık 'bizi bu insanlardan kurtarın' şeklinde yakınması var" dedi.

"Çocuklar 'Hırsızım, yolsuzum, rüşvetçiyim' mi diyecek?"

AK Parti iktidarının sosyal sermaye olarak adlandırdıkları aileyi aile yapan temel değerleri ve millete kadar giden bütün temel değerleri yıktığını öne süren Topçu, "Aileler mahvoldu, bu süreç millete kadar gidiyor, Tayyip Erdoğan tarihi kahramanlarımızla dalga geçer hale geldi, tarih şuurumuzla oynadı, bizim 1000 yıldan beri kardığımız bir kardeşliğimiz, birlik hukukumuz vardı, bunların hepsini mahvetti, Andımız bunlardan bir tanesidir, 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' diyorduk şimdi çocuklar 'Hırsızım, yolsuzum, rüşvetçiyim' mi diyecek bundan sonra? Dağlarımızda yazan 'Ne Mutlu Türküm' yazıları kaldırıldı, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldı" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title