Haberler

Mhk ve Tffhgd Üyeleri, Mersin Hakemler Derneği'nin Balosunda Stres Attı

Merkez Hakem Kurulu (Mhk) Başkanı Mustafa Çulcu, Bu Kadar Eleştiri Platformu ve Komplo Teorilerinin Üretildiği Bir Ortamda Hakemlerin Birbirlerine Kenetlenmesi Gerektiğini Belirterek, "Hakemlerin Hakemden Başka Dostu Yok" Dedi.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Mustafa Çulcu, bu kadar eleştiri platformu ve komplo teorilerinin üretildiği bir ortamda hakemlerin birbirlerine kenetlenmesi gerektiğini belirterek, "Hakemlerin hakemden başka dostu yok" dedi.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Selçuk Dereli, yönetim kurulu üyeleri ile Mersin Hakemler Derneği'nin balosuna katıldı. Baloda konuşan MHK Başkanı Mustafa Çulcu, hakemlerin hakemlerden başka dostu olmadığını belirterek, "Kendini başka taraftan görmenin bir anlamı yok. Bizim bizden başka dostumuz yok. Bu kadar eleştiri platformunun, bu kadar komplo teorilerinin üretildiği bir ortamda birbirimizle daha kenetlenmeliyiz" diye konuştu.

Türk hakemlerin Dünya Kupası ve Avrupa Kupaları finallerinde düdük çalmasını her zaman çok arzuladıklarını ifade eden Çulcu, sözlerine şöyle devam etti: "Ancak bu kadar haşin eleştirilerin olduğu bir ortamda bunun olması için Türk toplumunun Türk futbol hakemliğine yarından itibaren el birliğiyle destek olması lazım. Destek verildiği takdirde bizim hakemlerimiz kısa zamanda oralarda cirit atar"

TFFHGD Başkanı Selçuk Dereli ise, Türk hakemliği olarak çok önemli bir görev icra ettiklerini belirterek, "Mustafa Çulcu bir konuşmasında 'Hakemler o kadar eleştirilen bir noktaya getirildi ki, neredeyse boşanmaların bile sebebi hakemler olarak değerlendiriliyor' ifadelerini kullandı. Gerçekten ülkemizde Türk hakemliğine zaman zaman bilinçli veya bilmeyerek eleştiriler olmakta. Biz çok güçlü bir camianın mensuplarıyız. Bu eleştirilerden gereken mesajları alıyoruz ama içerisinde artniyetli yapılan eleştirileri de bir kenara koyup onları da kendi camiamız içerisinde değerlendiriyoruz" diye konuştu.

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy da, Türk hakemliğinin her geçen gün daha iyi noktaya taşındığını belirterek, hakemlerle birlikte Türk sporu ve futbolunun da gelişme gösterdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından TFF Yönetim Kurulu Üyesi Eyüphan Eyüpoğlu, MHK Başkanı Mustafa Çulcu ve TFFHGD Başkanı Selçuk Dereli tarafından balonun düzenlenmesinde katkıda bulunan kurum temsilcilerine şilt verildi. Gece MHK Başkanı Çulcu ve TFFHGD Başkanı Dereli'ye de başarılı çalışmalarından dolayı Mersin Hakemler Derneği tarafından şilt verildi. Ayrıca Turkcel Süper Lig hakemleri ve Mersin Hakemler Derneği Başkanı Vedat Yüksel de, Selçuk Dereli'ye fotoğrafının bulunduğu bir tablo hediye etti.

Gecenin sonunda MHK Başkanı Çulcu ve Turkcel Süper Lig hakemleri müzik eşliğinde oynayarak stres attı.

(HK-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title