Haberler

Mezuniyet Töreninde Kepi Büyük Gelen Anaokulu Öğrencisi Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine Bağlı Filyos Beldesi'nde Düzenlenen Mezuniyet Töreninde Kepi Bol Gelen Öğrenci Göz Yaşlarına Hakim Olamadı Öğretmen ve Velilerin Müdahalesi ile Öğrencinin Kepi Düzeltildi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde kepi bol gelen öğrenci göz yaşlarına hakim olamadı Öğretmen ve velilerin müdahalesi ile öğrencinin kepi düzeltildi.

Filyos Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Anaokulu sınıfı tarafından Ateş Tuğla Fabrikası Sinema salonunda mezuniyet töreni düzenlendi. Anaokulu'nda öğrenim gören 33 öğrenci için düzenlenen mezuniyet töreninde minik öğrenciler, diploma sevincini kep fırlatarak kutladı. Diplomalarını alan öğrencilerden birinin ise kepinin bol gelmesi nedeniyle zorlanınca göz yaşlarına hakim olamadı. Etrafına bağırarak, stresli bir tavır sergileyen öğrencinin kepi, ailesi ve velileri tarafından düzeltilerek diploma törenine devam edildi. Her öğrenci diplomasını kendi velisinin elinden alma sevincini yaşadığı törende çeşitli gösteri ve oyunlar sunuldu.

(SA-SD-Y) 13.06.2008 16:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title