Haberler

Merve Taşkın'dan, Sınırları Zorlayan Cesur Paylaşım!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia ederek gündeme gelen sosyetik güzel Merve Taşkın, sosyal medya paylaşımıyla sınırları zorladı.

Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuklarını iddia ederek magazin gündemine bomba gibi düşen sosyetik güzel Merve Taşkın, sosyal medya paylaşımlarıyla sınırları zorlamaya devam ediyor.

Merve Taşkın'dan, Sınırları Zorlayan Cesur Paylaşım!

Merve Taşkın'dan Sınırları Zorlayan Cesur Paylaşım!Merve Taşkın

SINIRLARI ZORLADI

Instagram hesabının hilkaye bölümünden yaptığı paylaşımlarla takipçilerini heyecanlandıran Merve Taşkın yine adından söz ettirmeyi başardı. Merve Taşkın cesur paylaşımıyla sınırları zorladı. ABD'li model Kendall Jenner ile benzerliğiyle dikkat çeken Taşkın, ünlü model ile aynı pozu verdi.

Merve Taşkın'dan Sınırları Zorlayan Cesur Paylaşım!Kendall Jenner

DERBİ PAYLAŞIMIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Kaleci Karius ile buluştuğunu iddia eden Merve Taşkın cesur fotoğrafıyla takipçilerini mest etmişti. Taşkın'ın Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafa, "Kim kazanır? Başarılar BJK-FB" notunu ekledi. Taşkın'ın fotoğrafını takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulmuştu.

Merve Taşkın'dan Sınırları Zorlayan Cesur Paylaşım!

KARİUS LORİS BULUŞTUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Merve Taşkın Loris Karius buluşmasını söyle anlatmıştı: "O gün Beşiktaş'ın maçı vardı ve yenildi. Bende "Moralim anca Loris'le konuşursam düzelir" diye bir tweet attım. Her şey attığım bir tweetle başladı, daha sonra 1-2 saat içinde sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk önce güvenemedi galiba ve daha güvenilir yer olan Snapchat'ten konuşmak istedi. Çok zaman kaybetmeden numarasını verdi ve WhatsApp üzerinden konuşmaya başladık. İlerleyen günlerde de buluştuk."

Merve Taşkın'dan Sınırları Zorlayan Cesur Paylaşım!

Merve Taşkın'dan Sınırları Zorlayan Cesur Paylaşım!

Merve Taşkın'dan Sınırları Zorlayan Cesur Paylaşım!

Merve Taşkın'dan Sınırları Zorlayan Cesur Paylaşım!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Merve Taşkın Instagram Beşiktaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

ünal özer:

zavallı demekki daha piyasa yapamadı, zengin birini düşürememiş belli. daha çoook soyunman lazım çookkkk

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

önce saçıp savururlar biride bir şey diyince ahlaklı olurlar. Allah ıslah eylesin bunları.

17
0
yanıtYanıtla
mali:

bu cesur paylaşım değil. ahlaksızlığın et pazarlığının son noktasıdır. iğrenç tiksinti verici. bir kadın ortalık malı gibi pazar tezgahında ki hıyar gibi kendini nasıl böyle sergiler. bir erkek olarak iğrenç buldum.

17
0
yanıtYanıtla
teala:

allah büyük kardeşim elbet bir gün görecek, allah biliyor bunları nasıl yapacağını. cehennem ateşi sonsuuuz bir kuyu. her koyun kendi samanı gelir zamanı. ALLAH CC büyüktür. ulan mallar kapakta haberi görüyorsunuz açık saçık paylaşım olacağını ne diye tıklıyorsunuz o zaman allah kitaptan bahsedşyorsunuz bi de. Din yoksunları.

yanıt0
yanıt0
acaba:

erkek olduğuna emin misin?

yanıt1
yanıt1
RESUL ÇÖL:

medeni insanlar çok medeniler kapatıpta yobazmı olacaklar ne varsa herkes baksın aALLAH SİZİN GİBİLERİ HİDAYET ETSİN TOPLUMUN AHLAKINI BOZDUNUZ ÇAĞDAŞ MEDENİ İNSANLAR.

15
0
yanıtYanıtla
çılgın sehirli:

çok fenaa

12
3
yanıtYanıtla
sevilay aşkın:

Senin gibi Türkün Allah Belasını Versin

12
2
yanıtYanıtla
ahmet yaşar:

rabbim hidayet versin, toplumun ahlakını bozuyorlar

14
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Hey gidi Türkiye hey

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title