Haberler

Merve Özbey Biz Sanatçıların Yanından Bile Geçemeyiz

Kış turizminin merkezi Uludağ'da düzenlenen 'TikTok Whitefest'te sahne alan Merve Özbey, binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kış turizminin merkezi Uludağ'da düzenlenen 'TikTok Whitefest'te sahne alan Merve Özbey, binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Özbey, biz sanatçı değiliz ve sanatçıların yanından bile geçemeyiz diyerek kendisinin daha yolun başında olduğunu söyledi.

Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ'da TikTok Whitefest  kapsamında Merve Özbey sahne aldı. Vuracak şarkısı ile sahneye çıkan Özbey binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Özbey, biz sanatçı değiliz ve sanatçıların yanından bile geçemeyizö diyerek kendisinin daha yolun başında olduğunu söyledi.TikTok ana sponsorluğunda ve Yapı Kredi marka iş birliğinde gerçekleşen festivalde gençler doyasıya eğlendi.

Gündüz Bayram Özcan ve Can Ayverdi'yle başlayan eğlence after ski partide Burry Soprano, Çağlar Fidan, David Şaboy, İlkay Şencan ve Percussion Tai ile doruklara ulaştı. Etkinliği takip edenler arasında; Cem Hakko, Ender Alkoçlar, Emir Kunt gibi cemiyetin saygın isimlerinin yanı sıra Merve Oflaz, Sinem-Cihan Şimşek gibi televizyon dünyasının yetenekli oyuncuları da yer aldı.

RAKAMLAR DOĞRUYSA HELAL OLSUN

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Merve Özbey, YouTuberler ve sanatçılar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son günlerde  Derdim Olsun şarkısıyla büyük çıkış yakalayan ve YouTube' de on gün içerisinde yetmiş milyon izlenme başarısı yakalayarak dikkatleri üzerine çeken Reynmen hakkında sorulan soruya Özbey, Ben bile şarkıyı günde üç dört kez dinliyorum. Eğer bu söylenen rakamlar gerçekten doğru ise helal olsun.. . YouTube' de uzun bir süredir herkesin ve bizlerinde rakamları konuşulurken yarın öbür gün bu işin doğrusunu yanlışını hep beraber göreceğiz... yanıtını verdi.

SANATÇI OLMAK İÇİN KIRK FIRIN EKMEK YEMEK GEREK

Sanatçı olmak zor... Onun için kırk fırın ekmek yememiz gerek diyerek kendisini şarkıcı olarak adlandıran  Özbey, Edebimizle seyirciyi ve dinleyicileri rahatsız etmeyecek şekilde ölçülü dekolte vermeyi seviyoruz. Sevenlerimiz için kıyafetlere verdiğimiz paralarda helali hoş olsun. sözleriyle de sahne kıyafetlerindeki tercihlerine açıklık getirdi.

Röportajın ardından basın mensuplarına teşekkür ederek hayranlarını daha fazla bekletmeyen Özbey, performansıyla geceye damgasını vurdu. Beyaz kıyafetleri ile Uludağ'ın beyaz örtüsüne uyum sağlayan güzel şarkıcı, sahnedeki danslarıyla olduğu kadar enerjisiyle de büyük beğeni topladı. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Merve Özbey' 'Helal Ettim' ' şarkısı ile Whitefest sahnesine veda etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merve Özbey Uludağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title