Haberler

Mersin: Tarsus Ziraat Odası Başkanı'nın Öldürülen Oğulları Toprağa Verildi

Mersin'in Tarsus İlçesi Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer'in, Alacak-verecek Meselesi Yüzünden Çıkan Kavgada Silahla Vurularak Öldürülen 2 Oğlu, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Mersin'in Tarsus İlçesi Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer'in, alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada silahla vurularak öldürülen 2 oğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kızılmurat Mahallesi Eski Hal Caddesi üzerinde, dün akşam saatlerinde alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada silahla vurularak öldürülen Hasan Ergezer (34) ile kardeşi Koray Ergezer'in (29) cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Çiçekli Köyü'ne getirildi. Şiddetli yağmura rağmen cenaze törenine, Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Mersin Milletvekili Saffet Benli, Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Garnizon Komutanı Yarbay Ali Başar, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belde belediye başkanları, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Köy girişinde karşılanan cenazeler, önce camiye getirildi. Burada kılınan namazın ardından cenazeler, Çiçekli Köyü Mezarlığı'na götürüldü. Dualarla toprağa verilen Hasan ve Koray Ergezer kardeşlerin mezarları, sevenleri tarafından çiçeklerle süslendi.

2 oğlunu da kaybeden Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti. 1 çocuk babası Hasan Ergezer'in 2 aylık hamile eşi Gülhan Ergezer'in (27), "Hasanım, kardeşin Koray'ın yerine beni götürseydin. Beni neden yalnız bıraktın, hani beni çok seviyordun? Çocuğumuz Suna sabah seni sordu, ben şimdi Sunamıza ne diyeceğim? Beni de al yanına" şeklindeki ağıtları yürekleri sızlattı.

Olayla ilgili Selahattin E., Hüseyin B., Mansur G. ve olayda yaralanarak hastaneye kaldırıldıktan sonra taburcu edilen Mehmet G.'nin gözaltına alındığı, N.G. isimli şahsın da yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title