Haberler

Mersin İdmanyurdu Başkanı Kahramanlı Kongrede Aday Değilim

Mersin İdmanyurdu Başkanı Kahramanlı Kongrede aday değilim Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, 11 Ocak Pazartesi günü yapılacak olağanüstü kongre hazırlıkları sürerken, başkan Ali Kahramanlı, Aday değilim dedi.

Mersin İdmanyurdu Başkanı Kahramanlı Kongrede aday değilim

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, 11 Ocak Pazartesi günü yapılacak olağanüstü kongre hazırlıkları sürerken, başkan Ali Kahramanlı, Aday değilim dedi.

Süper Lig'de mücadele edilmesindeki başarının şehrin başarısı olduğunu dile getiren Kahramanlı, bu güne kadar maddi ve manevi olarak kulübe çok şey verdiğini, bundan sonraki süreçte de her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirterek, Artık ben bu kulübün başında olmayacağım. Önümüzdeki hafta yapılacak olağanüstü kongrede de aday değilim. Dışarıda bir takım olumsuz dedikodulara itibar edilmemesini istiyorum. 'Başkan by-pass edilmiş, başkana sorulmamış' gibi şeyler doğru değil, bunlar yanlış şeyler diye konuştu.

9 yıldır kulüp başkanlığı yaptığını, bu süreçte takımı 2 kez Süper Lig'e çıkardıklarını ifade eden Kahramanlı, son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bazı olumsuzlukların ortaya çıktığını bunun giderilmesine yönelik yaptığı destek çağrılarının ise karşılığını bulmadığını hatırlattı. Bir süre önce kulüp başkanlığı görevinden istifa ettiğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın devreye girmesiyle yeniden görev başına döndüğünü vurgulayan Kahramanlı, ortaya çıkan yeni şartlardan sonra göreve devam etmesinin kesinlikle mümkün olmadığını anlattı.

"İYİ TRANSFER YAPILIRSA DÜŞMEYİZ"

Kulübün içinde değişmesi gereken ve bu kulübe zarar veren insanların olduğunu öne süren Kahramanlı, öncelikle görev alacak yönetimin onların temizlemesi gerektiğinin altı çizdi. Bu sezon son derece sıkıntılı bir sezon yaşandığını dile getiren Kahramanlı şöyle devam etti Biz kulüp olarak her zaman zoru başaran bir kulübüz. Şu anda sondan ikinci sıradayız. Ama baktığınızda üstümüzdeki takımlarla puan farkı çok değil. Eğer iyi bir takım kurulur ve iyi bir hava yakalanırsa, Mersin İdmanyurdu ligde kalır. Bu takım iyi yönetilir, iyi transfer yapılırsa düşmez. Bizlere gerçekten ekonomik destek verilmiş olsaydı, her türlü sorumluluğu alarak tek başıma da kalsam bu işi sonuna kadar götürürdüm. Mersin İdmanyurdu benim çocuğum gibi, ailem gibi, ondan kopmam mümkün değil. O nedenle çok hızlı bir şekilde hemen transferlerin yapılarak lige iyi bir başlangıç yapılması gerekiyor. Aslında bizim transfer listemiz de hazırdı. Ama maalesef bazı olumsuzluklardan dolayı geri çekilmek zorunda kaldık.

"TAKIM DÜŞERSE ALACAĞIM 14 MİLYON FEDA OLSUN"

Görev yaptığı süreçte kulüpten alacağının 14 milyon olduğunu ve bunu da alacaklılar listesinde en arkaya attığını anlatan Kahramanlı, Bu ekonomik şartlarda görev almam düşünülemez. Kendi işim, kendi sağlığım var. Ben bu saatten sonra artık stres yaşamak istemiyorum. Bana, 'Alacağı var, onun için mücadele ediyor, nasıl olsa para gelince ona gelir' deniliyordu. Ben kulübün önünü açmak için 14 milyon lira olan alacağımı öteleyerek kulübün önünü açtım. Takım Süper Lig'de kalırsa paramı alırım. Ama, Allah korusun düşerse de feda olsun

"KUTLU'YA SICAK BAKMIYORUM"

Daha önce de görev alan Hakan Kutlu'nun yeniden görev yapmasına sıcak bakmadığını dile getiren Kahramanlı, Bu tercihi kesinlikle doğru bulmuyorum. Benim tasvip etmediğim bir isim. Ama yönetim uygun görmüş tabi ki saygı duyuyoruz. Bülent Korkmaz hocanın gidişine de çok üzüldüm. Bu şekilde olmaması gerekiyordu. Bu süreçte karşılıklı oturup konuşarak, anlaşarak, el sıkışarak yollar ayrılabilirdi. Ama biz bu durumu düzeltmek için çok kısa süre içinde hocamızı çağırıp, kendisi ile helalleşmek istiyoruz. Gerekirse parası yönetim kurulu arasında toplanarak ödenmesi gerekir. Çünkü basında bu konuyla ilgili yer alan haberler hoş değil. Mersin İdmanyurdu'na yakışmıyor şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title