Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyesi İstanbul Üniversitesi BGD maçının ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) İstanbul Üniversitesi BGD Başantrenörü Ali Hurşit Batok, kazandıkları Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını değerlendirerek, "Mersin ekibini evinde y...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) İstanbul Üniversitesi BGD Başantrenörü Ali Hurşit Batok, kazandıkları Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını değerlendirerek, "Mersin ekibini evinde yenmek her takımın yapabileceği kolay bir iş değil. Başardığımız için mutluyuz" dedi.

Batok, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir deplasmanda altın değerinde bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ligdeki güçlü takımlardan biri olduğunu belirten Batok, "Mersin ekibini evinde yenmek her takımın yapabileceği kolay bir iş değil. Başardığımız için mutluyuz. Mersin'e tüm kalbimle başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Mersin Büyükşehir Belediyesi ileriki günlerde çok daha iyi bir takım haline gelip, rakiplerine problem yaratacaktır" diye konuştu.

- Mersin cephesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise İstanbul Üniversitesi BGD takımının maçı kazanmak için kendilerinden daha fazla mücadele ettiğini belirtti.

İstanbul ekibinde çok tecrübeli oyuncularının bulunduğunu ve bu durumun kendilerini zorladığını dile getiren Yıldızoğlu, şunları kaydetti:

"İstanbul Üniversitesi BGD, enerjilerini, tecrübeleriyle birleştirerek, galip gelmeyi bildi. Zaman zaman bire bir mücadelelerde sorunlar yaşadık. Ancak sezon başı olduğu için normal karşılıyoruz. Gün geçtikçe iyileşme sağlayacağımıza inanıyorum. Kolay yediğimiz sayılar gelecekle ilgili bize ciddi sinyaller verdi. İnşallah yaptığımız hataları gözden geçirerek, düzelteceğiz. İstanbul Üniverisitesi BGD'yi de kutluyorum."

-istanbul üniversitesi bgd

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Üniversitesi Ceyhun Yıldızoğlu Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title