Haberler

Meram Belediyesi Çalışanlarından Kan Bağışı

Güncelleme:

Konya'nın merkez Meram Belediyesi çalışanları, Kızılay tarafından organize edilen kan bağışı kampanyasına destek olmak için kan bağışında bulundu.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi çalışanları, Kızılay tarafından organize edilen kan bağışı kampanyasına destek olmak için kan bağışında bulundu.

Meram Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına belediye personeli yoğun ilgi gösterdi.

Türk Kızılayı'nın kan bağışı kampanyasına her yıl destek olduklarını belirten Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, "Kan bağışı hem toplumsal hem de kişisel açıdan önem taşımaktadır. Kan bağışı yapmak, kısa bir zaman alır; ancak karşılığında bir insanın hayatının kurtarılmasına vesile olabilir. Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Sağlıklı olan herkesin kan bağışında bulunması bir gereklilik, bir zorunluluk diye düşünüyoruz. Çünkü verilecek kan bir hayat kurtaracaktır. Bu kampanyaya destek olan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Kampanyada kan vermek isteyenler önce kan bağışçısı bilgilendirme formunu doldurdu. Kan bağışına engel bir durumu olmayanların kan basıncı ve nabzı ölçülerek bağış alındı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meram Belediyesi Kızılay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title