Haberler

Memur-sen Üyelerine Kreşte Yüzde 19 İndirim

Memur Sen Manisa İl temsilciliği ile Orkideler Anaokulu arasında imzalanan işbirliği protokolü ile Memur Sen üyesi memurların çocuklarına kreş ve anaokulundan yüzde 19 indirim sağlanacak.

Memur Sen Manisa İl temsilciliği ile Orkideler Anaokulu arasında imzalanan işbirliği protokolü ile Memur Sen üyesi memurların çocuklarına kreş ve anaokulundan yüzde 19 indirim sağlanacak.

Memur Sen Manisa İl Temsilciliğinde gerçekleştirilen protokole Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat, Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkan Vekili Mehmet Akış ve Orkideler Anaokulu adına Ömer Kurt imza attı.

Protokol öncesi kısa bir açıklama yapan Bem Bir Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, yaklaşık 5 bin üyesi bulunan Memur Sen ailesi olarak önemli bir kazanıma daha imza attıklarını belirterek, çok sayıda üyelerinin küçük çocukları olduğunu ve bu protokolle indirimli bir şekilde çocuklarına okul öncesi eğitim aldırabileceklerini belirtti. Eğitim harcamalarının bir ailenin en büyük harcama kalemlerinden biri olduğunu kaydederek yüzde 19'luk indirimi büyük bir rakam olarak gördüklerini ve tüm üyelerine hayırlı olmasını temenni etti.

Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat ise, imzalanan protokol neticesinde çalışanların güzel bir kazanım olarak faydalanacaklarını söyledi. Özel eğitim öğretim teşvikinin 10 Ağustos 2 Eylül tarihleri arasında başvuruların başladığını kaydeden İrğat, "Ailelerimiz bu teşvike de başvururlarsa hem bu teşvik desteğinden yararlanacaklar hem de Memur Sen olarak elde ettiğimiz yüzde 19'luk indirimle birlikte normal bir kreşe ödenmesi gereken rakamın üçte ikisi oranında bir indirim kazanmış olacaklar. BU teşvik için kayıt yapılan anaokulu üzerinden başvuru yapılması gerekiyor." dedi.

Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkan Vekili Mehmet Akış ise, yüzde 19'luk indirimin büyük bir indirim olduğunu devlet teşviki ile birlikte anaokulu maliyetinin çok ucuza geleceğine belirterek üyelere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Orkideler Anaokulu adına imza törenine katılan Ömer Kurt ise, "Bu hizmetimizi ivedi olarak kapsamlı bir şekilde kendi bünyemizde oluşturduğumuz öğretmenlerimizle en iyi şekilde faaliyete geçirmeye gayret göstereceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yaklaşık 5 bin Memur Sen üyesinin kreş ve anaokulu çağındaki çocuklarını ilgilendiren protokol imzalandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Memur Sen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title