Haberler

Meme Kanseri Teşhisi Koyulan Şarkıcı Fulden Uras, Ameliyat Olmadan Önce Sevenlerinden Dua İstedi

Güncelleme:

Yardım bekleyen birçok çocuğun imdadına koşan Fulden Uras, göğsündeki kitleler yüzünden zor günler geçiriyor.10 senede 11 kere ameliyat olan Fulden Uras'a rutin kontrol kontrolleri için gittiği hastanede meme kanseri teşhisi konuldu. Bıçak altına yatacak olan şarkıcı, "Sağ göğsümün tamamı, sol göğsümün bir kısmı alınıcak. Benim için dua edin" dedi.

Şarkıcı sosyal medya hesabından hastalık sürecini ve yaşadığı zorluğu şöyle dile getirdi.

"BÜYÜK BİR AMELİYATA GİRECEĞİM DUALARINIZI BEKLERİM"

"Bu bir emar görüntüsü...Çoğu kadının kabusu. Korktuğu yüzünden çektirmeye çekindiği, bazen çok geç kaldığı bir emar görüntüsü . Yaklaşık 10 senedir 8 sağ meme 3 sol meme olmak üzere 11 ameliyat geçirdiğim kendi emarım bu gördüğünüz. Pazartesi günü saat 14 sıralarında her iki meme de de görünen kitlelerimden kurtulacağım. Çok geciktirdim, çok erteledim taa ki bıçak kemiğe dayanana kadar. Yine de şükrediyorum dönülmez bir yerde değilim. Herkes yanımda kardeşlerim , dostlarım , kardeş yerine koyduklarım , canım kadar sevdiğim 12 senelik hayat arkadaşım büyük destekler. Evet büyük bir ameliyata gireceğim ameliyat sonrasında sağ göğsüm yok denecek kadar küçük olucak bundan birkaç ay önce bunu çok umursamıyordum nedense ameliyata karar verildiğinden beri bir kötüyüm, dokunsalar ağlıyorum... Ameliyatta 4 seçenek sundular bize biz en sağlıklı ve doğru olanını tercih ettik. Herhangi bir estetik müdahale yaptırmayacağız Allah nefes verirse görüntü beni çok rahatsız ederse sonra bakarız dedik . Allah'ım iyi kullarını sınarmış hastalıkla Rabbim'den gelene isyan etmek ne haddime şükür doluyum ya daha kötü bişey olsaydı. Önce Allah'a sonra doktorlarıma ve tabii sizlerin dualarına çok güveniyorum. Güle oynaya gidip ameliyatımı olup hayata kaldığım yerden devam edicem Allah'ın izniyle. Bu süreçte #kelebekçocuklarımız ın kremleri ve diğer ihtiyaçları için bizlere destek olmaya devam edin birkaç güvendiğim insandan zaten telefon açıp özellikle rica edicem?Kendi haberimi kendim vereyim dedim dostlar dualarınızı beklerim."

Meme Kanseri Teşhisi Koyulan Şarkıcı Fulden Uras, Ameliyat Olmadan Önce Sevenlerinden Dua İstedi

Meme Kanseri Teşhisi Koyulan Şarkıcı Fulden Uras, Ameliyat Olmadan Önce Sevenlerinden Dua İstedi

Meme Kanseri Teşhisi Koyulan Şarkıcı Fulden Uras, Ameliyat Olmadan Önce Sevenlerinden Dua İstedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meme Kanseri Fulden Uras Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler?
500

Yorumlar (29)

HATAY:

CENABU ALAH KİMSELERE DERT VERİP DERMAN ARATMASIN İNŞALAH ALLAH ŞİFA VERSİN

65
2
yanıtYanıtla
X-MEN:

kullarin sevabi günahi bizlerin görev alanina girmedigi icin tüm insanlara allahtan sifa dilemek iyilik icin dua etmek insanlik görevi olmali unutmayalim bu gün bana yarin sana

56
1
yanıtYanıtla
hande:

Allah acil şifalar versin

47
1
yanıtYanıtla
Avni:

Yorumun nebiçim sana yada başkasına bir yanlışımı oldu ki bu şekilde konuşuyorsun. Allah herkesin Allah ı tapusu sanamı aitki bea gelme izin yok diyosun. Bizler insanız bir şekilde devrimiz zamanımız bitecek gideceğiz. Ne gerek üstüne olmayan vazifeyle yorum yapıyorsun. Fulden hanıma Yaratan rabbimiz yardım etsin.

46
1
yanıtYanıtla
Elif:

Geçmiş olsun RABBİM şifalar versin

23
1
yanıtYanıtla
.....:

ALLAH şifalar versin

18
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

DERDİ VEREN ALLAH DERMANINI DA VERİR .

14
0
yanıtYanıtla
Gülcan:

Allah şifa versin

11
0
yanıtYanıtla
ilknur:

Allah sifa versin. .

11
0
yanıtYanıtla
kader:

ıı dua aklına gelmıs

2
9
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title