Haberler

Meltem Miraloğlu kimdir? Meltem Miraloğlu yaşı

Güncelleme:

Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Hayat Devam Ediyor dizisinde "Çocuk Gelin" rolü ile hafızalarda yer edinen Meltem Miraloğlu, 80 yaşında bir Amerikalı ile evlendi. Yaşanan bu gelişme sonrası Meltem Miraloğlu kimdir ve Meltem Miraloğlu yaşı gibi konular merak konusu oldu.

Yıllar önce ekrana damga vuran Hayat Devam Ediyor dizisinde "Çocuk Gelin" rolü ile tanıdığımız 32 yaşındaki Meltem Miraloğlu, 10 gün önce kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrickle ile gizlice evlendi. Miraloğlu'nun evliliği sonrası Meltem Miraloğlu kimdir,Meltem Miraloğlu yaşı, Miraloğlu nereli gibi sorular sorulmaya başlandı. İşte Meltem Miraloğlu hakkında tüm detaylar…

MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR?

Oyuncu, 13 Ocak 1987'de Diyarbakır'da doğan Meltem Miralooğlu, 2 yaşında iken geçim zorlukları sebebiyle ailesiyle beraber İstanbul'a taşınmıştır.
Çocukluğundan beri oyunculuğa ilgili olduğunu ifade edilen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olmuştur. İlk olarak "Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi" reklam filminde oynamıştır. Daha sonra ise Hayat Devam Ediyor adlı dizide oynamıştır.

Meltem Miraloğlu kimdir? Meltem Miraloğlu yaşı

MELTEM MİRALOĞU YAŞI KAŞ?

13 Ocak 1987 doğumlu Meltem Miraloğlu 32 yaşındadır.

MELTEM MİRALOĞ'NUN EŞİ KAÇ YAŞINDA?

Meltem Miraloğlu'nun eşi Patrickle 70 yaşındadır.

DİZİDE ÇOCUK GELİNİ OYNUYORDU

Miraloğlu, Hayat Devam Ediyor dizisinde 70 yaşındaki bir adamla evlendirilmesi için zorlanan 15 yaşındaki çocuğu oynuyordu.

Meltem Miraloğlu kimdir? Meltem Miraloğlu yaşı

EVLİLİĞİ BİR YIL SÜRMÜŞTÜ

Genç oyuncu Meltem Miraloğlu, 2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenmiş ve 2017 yılında sessiz sedasız boşanmıştı.

MELTEM MİRALOĞLU HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

Sekerat Son 2016
Aşık 2016
Ateş 2016
Güzel Günler Göreceğiz 2012

Meltem Miraloğlu kimdir? Meltem Miraloğlu yaşı

MELTEM MİRALOĞLU HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Adını Kalbime Yazdım
Hayat Devam Ediyor
Kılıç Günü
Bir Bulut Olsam
Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Hayat Devam Ediyor Meltem Miraloğlu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title