Haberler

Meltem Cumbul Yeni Komedi Filmi "Yaktın Beni" ile İzleyici Karşısına Çıktı

Vizyona girdiği günden itibaren gündemden düşmeyen “Yaktın Beni” filminde, Uğur Yücel’in canlandırdığı Macit’in büyük aşkı Leyla karakteriyle izleyici karşısına çıkan Meltem Cumbul, film ekibi ile birlikte Adanalı sinemaseverlerle buluştu.

Vizyona girdiği günden itibaren gündemden düşmeyen "Yaktın Beni" filminde, Uğur Yücel'in canlandırdığı Macit'in büyük aşkı Leyla karakteriyle izleyici karşısına çıkan Meltem Cumbul, film ekibi ile birlikte Adanalı sinemaseverlerle buluştu.

Yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel'in yaptığı, senaryosunu ise Uğraş Güneş'in yazdığı filmin özel gösterimi Adana Optimum AVM'de yapıldı.

Eğlenceli sahnelerinin yanı sıra başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken "Yaktın Beni" filminin başrollerinde Uğur Yücel, Sarp Apak, Meltem Cumbul, Sinem Kobal, Hasibe Eren, Sezai Aydın, Ozan Özcan, Can Tarakçı, Emre Çağrı Akbaba, Yağız Kılınç yer alırken, Ayça Damgacı, Bülent Şakrak ve Fedon ise konuk oyuncular olarak rol alıyor.

CUMBUL'UN İLK KOMEDİ FİLMİ

"Yaktın Beni" ile ilk kez bir komedi filminde oynayan Meltem Cumbul, sempatik tavırları ve güler yüzü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Adana Optimum AVM'deki Avşar Sinemaları'nda yapılan özel gösterime filmin yönetmeni Can Yücel, senaristi Uğraş Güneş, rol arkadaşları Uğur Yücel ve Hasibe Eren ile birlikte gelen Meltem Cumbul filmde canlandırdığı karakterinden ve set ortamından çok keyif aldığını söyledi.

'LEYLA SAĞDUYULU BİR KADIN"

Aldığı ulusal ve uluslararası birçok ödülle, Türk sineması ve tiyatrosuna ismini başarıyla yazdıran ünlü oyuncu Meltem Cumbul, canlandırdığı karakter için "Leyla sağduyulu bir kadın ve benim oynamaktan çok keyif aldığım bir karakter oldu" dedi.

Filmde bir dizi olayların olduğunu ve bütün olayların karikatürize edilerek anlatıldığını ifade eden Cumbul, "Leyla, komedi unsurunu film boyunca taşıyor. Senaristimizin bu şekilde bir oyunculuk öngörmüş olması çok hoşuma gitti" diye konuştu.

Filmin yönetmeni Can Yücel'le çalışmanın da çok keyifli olduğunu vurgulayan Cumbul, "Can, yumuşak, hoşgörülü, ve dayanışma içinde olan bir yönetmen. Babası Uğur Yücel ile tam bir uyum içerisinde. Set ortamında birbirimizi hiç kırmadık, üzmedik. Aile sıcaklığıyla bir film yaptık. Adanalı sanatseverleri de keyifli anlarımıza ortak ettik" dedi.

MACİT'İN LEYLASI

Ailesini kaybettikten sonra tek başına yaşadığı evinde bir düzen kurup, İpek (Sinem Kobal) ile evlenmek isteyen Selam'ın (Sarp Apak) yıllar sonra hiç beklenmeyecek bir şekilde dayısı Macit'le (Uğur Yücel) karşılaşması tüm dengeleri değiştirir. Macit'in Leyla'ya (Meltem Cumbul) aşık olması ve Selam'la yaşamaya karar vermesiyle başlayan hikaye karakterlerin bir şeyleri düzeltmeye çalışırken sarpa saran hayatlarını eğlenceli bir dille beyazperdeye yansıtıyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meltem Cumbul Uğur Yücel Can Yücel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title