Haberler

Melit'e büyük İlgi

Güncelleme:

İkibin kişinin katıldığı mevlit'e Antalya'lı siyasetçiler yoğun ilgi gösterdiler

Antalya'lı ünlü işadamı ve Antalya Yörükler Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Topal'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden annesi Zülfü Topal(94) adına düzenlediği yemekli mevlide Antalya siyaset ve iş dünyasından bir çok ünlü isim katıldı.

Antalya'lı ünlü işadamı ve Antalya Yörükler Derneği Başkan yardımcılığı görevini yürüten Mahmut Topal'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Annesi Zülfü Topal (94) adına düzenlediği Antalya yükseliş mahalesinde gerçekleştirilen yemekli mevlide 2000'in üzerinde davetli katılırken, Antalyalı siyasiler de mevlide yoğun ilgi gösterdiler.

Antalya siyaset dünyasından bir çok ünlü ismin katıldığı mevlide AKP Milletvekili Hüseyin Samani, CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, AKP Antalya İl Başkanı Mustafa Köse Kepez Kaymakamı M. Ali Özyiğit, Eski Kepez Belediyesi Başkanı Erdal Öner, AKP Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, AKP Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eciş, MHP Myk Üyesi Kemal Çelik, Antalya İl Genel Meclisi Başkan Vekili Hüseyin Çil, Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Çevik, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin ve il yönetim kurulu üyeleri, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, MHP Aksu İlçe Başkanı Cihangir Coşkun, MHP Döşemealti İlçe Başkanı Kadir Gürcan, MHP Kumluca İlçe Başkanı Hacer Özer, MHP Korkutelİ İlçe Başkanı, Veli Yorulmaz, MHP Finike İlçe Başkanı Arif Ertuğ MHP Konyaaltı ilçe Başkan Yardımcısı Cengiz Ismık, MHP Serik İlçe Başkanı Cüneyt Güzel, MHP eski İl Başkanı A. Adnan Kaya, MHP eski İl Başkan Yardımcısı A. Alpay Bilge, Kepez Emniyet Müdür Yardımcısı İlker Eşki, Antalya Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, Antalya Yörük İl beyi Osman Çiçekdağı, Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, Serik Tekke Köyü Muhtarı Ahmet Tosun ve Antalya bölgesinden bir çok mahalle muhtarı katıldı.

Mevlit yemeğine katılan misafirlerle tek tek ilgilenen Mahmut Topal ise böylesi bir günde acımızı paylaşmak için bir araya gelen dostlarımız bizleri yalnız bırakmadılar. Mevlit Yemeğine gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm davetlilere teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kepez Belediyesi Mahmut Topal Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title