Haberler

Melik: Gün İktidar Günüdür

Güncelleme:

CHP Urfa birinci sarı milletvekili adayı Vedat Melik, "Şimdi daha çok koşma ve çalışma vaktidir. Gün iktidar günüdür" dedi.

Ankara'daki temaslarının ardından Şanlıurfa'ya gelen ve coşkulu bir parti topluluğu tarafından karşılanan Vedat Melik, "Şimdi daha çok koşma ve çalışma vaktidir. Gün iktidar günüdür" dedi.

Erken Genel seçim öncesi siyasi partilerde heyecan giderek daha da artıyor. Cuma günü YSK'ya teslim edilen listelerin kamuoyuna açıklanmasının ardından Urfa CHP'nin birinci sırasında aday olarak gösterilen M. Vedat Melik, Urfa'ya geldi ve siyasi çalışmalarına başladı.

Ankara temaslarının ardından kente gelen Melik, Urfa havaalanında coşkulu bir partili topluluğu tarafından 'Melik Meclise' sloganları eşliğinde karşılandı. Melik buradaki ilk açıklamasında "22'nci dönem itibari ile Urfa'nın yine milletvekiliydim. Meclis kürsüsünden her zaman Urfa'nın dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını ve akabinde çözüm önerilerimizi sıraladım. İnşallah 26. dönem itibari ile halkımın, sizlerin oyları ile yeniden Meclise gidecek ve Meclis kürsüsünden yine Urfa'yı konuşacağız. Urfa'nın ulaşımdan eğitime, sağlıktan sosyal alanlardaki ve hatta sportif alanlardaki başarısızlıklara kadar sıkıntıları, dertleri bulunmakta. Urfa'yı gündemden düşürmeyecek ve Urfa'mızın sorunlarını el birliği ile çözüme kavuşturacağız. Sizlerden bana inanmanızı ve destek olmanızı istiyorum. Şimdi yürümek, durmak zamanı değil. Çok daha fazla koşma zamanıdır. Bunu sizlerden 31 Ekim akşamı ve 1 Kasım'da da sandıklara hem gidip oy kullanmak sureti ile hem de sandıklara sahip çıkarak ispatlamanızı istiyorum" dedi.

'BAŞARILI BİR LİSTE OLDU'

Zamanın kısalığına rağmen Urfa CHP olarak toplumun tüm beklentilerine cevap verebilecek, halkın ilgisini çekebilecek bir listenin oluşumuna dikkat ettiklerini söyleyen Melik, "Listemizde hem teşkilattan, hem gençlikten, hem kadınlarımızdan ve hem de esnaf ve iş adamlarımıza yer verdik. Her bir arkadaşımız Meclise gitmeyi en fazlası ile hak eden isimler. Halkımızın bizlere sahip çıkacağına inanıyorum' diye konuştu.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili erken Genel seçimlerinde Urfa CHP'nin 12 kişilik isim listesi ise şu isimlerden oluştu: 1. Vedat Melik, 2. Ali Ersöz, 3.Sedat Sağır, 4. Hale Soran, 5. Faruk Gökkaya, 6. Akile Yektaş, 7. Kemal Ersin, 8. Murat Yazar, 9. Ali Kurt, 10. Ferit Öncel, 11. Osman Hekimoğlu, 12. Fethi Yamaç.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Vedat Melik Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title