Haberler

Meireles'ten Rakiplere Mesaj: En Büyük Favori Biziz

Güncelleme:

Fenerbahçeli Meireles, sezon başlamadan önce rakiplere gözdağı verdi, "Seri galibiyetlerle net mesaj vermek istiyoruz. En büyük favori biziz." dedi.

Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Raul Meireles, hakkında çıkan transfer spekülasyonlarına açıklık getirdi.

"HEDEFLERİMİZ VAR"

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmesinin daha olduğunu belirten Meireles, "Tamamen Fenerbahçe'ye konsantre oldum. Gelen teklifler aklımı karıştırmıyor. Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da hedeflerimiz var. Bunun hayalini kuruyorum" dedi.

Eskişehirspor maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Meireles şöyle devam etti:

RAKİPLERE MESAJ VERMELİYİZ

"Ligde alacağımız seri galibiyetlerle net bir mesaj vermek istiyoruz. En büyük favori biziz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Raul Meireles Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

cimbom:

Nedense her sene siz favori ama sonunda sampiyon GALATASARAY oluyor be akillim :)

15
9
yanıtYanıtla
Cimbom konuşmaz, yapar!:

Hahahahahaha, biz de aramızda iddalaştık arkadaşlarla, bu yıl bu cümleyi Fener''de kim söylicek diye. Kimse seni tahmin etmedi be Meireles. Volkan, Pereira, Mahmut Uslu, Aziz derken sen çıktın sazan gibi. Hehehehe görürsem söylerim. Şimdi git ve traş ol, adama benze ki, seni ciddiye alalım. Kaybol!!!

15
5
yanıtYanıtla
3 senedir göz dağı verdiniz sonuç?:

anca laf kalabalığı yapın karşınıza dişli bir takım çıktımı 3 tane yiyip geliyorsunuz

13
2
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ''LI:

Ligin iki tane ağlayan takımı var FB ve GS. Şükür en çok ağlayan oyuncularınızdan emre den kurtulduk sıra melo ve volkan ve burak da. Hakemleri yanıltarak bir yere varamayacağınızı avrupa da gördük. Taraftarınızla yönetiminizle oyuncularınızla ahlaksızsınız. Adam olmak lazım

3
8
yanıtYanıtla
HANS:

6. haftadan sonra şerefli üçüncülük falan diye ağlamaya başlarsınız diyordum. Şimdiden başlamışsınız la.

yanıt3
yanıt2
BEŞİKTAŞ''LI:

HANS git bokunla oyna. Gerçekleri konuşmak lazım.

yanıt0
yanıt0
Onur:

Biriler konusur galatasaray kupa almaya devam eder

4
5
yanıtYanıtla
DÖRTYILDIZ:

Muhteşem Süleyman''ın Çakması en büyük favori biziz demiş. Beşinci yıldızda görüşürüz.

1
6
yanıtYanıtla
Anonim felsefeci:

Bu meireles ten fenere hayır gelmez artık oynamıyo adam sadece ayağına top gelirse falan bişeler yapıyo onun dışında bi çabalıyım koşiyim falan yok

4
1
yanıtYanıtla
a tim:

sanki gecen sene iyiydi de bizmi görmedik Adam torpilli selcuktan sonra yenisi bu

yanıt1
yanıt1
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title