Haberler

Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz Dizi İçin Cesur Pozlar Verdi

Güncelleme:

Eylülde Fox TV'de yayınlanacak "Emanet" dizisi için Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz, fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül'ün objektifinin karşısında çok özel pozlar verdi.

Daha başlamadan çok konuşulan dizi Emanet başarılı oyuncu kadrosuyla yeni sezonun gözde dizileri arasına gireceğe benziyor. Dizinin başrollerini Mehmet Akif Alakurt ve güzel oyuncu Özlem Yılmaz paylaşıyor. Son olarak Fatih dizisinde rol alan Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz dizinin afiş çekimleri için kamera karşına geçti. Objektife cesur pozlar veren ikilinin eğlenceli halleri gözlerden kaçmadı.

"HEM İŞİMİZİ YAPTIK HEM DE SERİNLEDİK"

Çekimler sırasında konsept gereği ıslatılan oyuncular “Hem işimizi yaptık hem de sıcak yaz günlerinde serinledik” dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zeynel Abidin Ağgül Mehmet Akif Alakurt Özlem Yılmaz Fox Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (9)

KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARTICI GÜCÜ:

ULAN ADAMIN ADI DA MEHMET AKİF. BU POZLARLA BU İSME YAZIK EDİLMİYOR MU. MEHMET AKİF MERHUM İSLAM ŞAİRİ İSTİKLAL MARŞIMIZIN YAZARI. VATAN VE MİLLET EVLADI VATANININ VE MİLLETİNİN HADİMİ. O ZAMAN Kİ YOKSULLUKTA BİLE KENDİSİNE VERİLEN TÜRKİYE BÜTCESİNE EŞ DEĞERDEKİ 500 TL ÖDÜLÜ ALMAYACAK KADAR ASİL, TOK GÖZLÜ VATANININ VE MİLLETİNİN MENFAAT VE ÇIKARLARINI HER ŞEYİN ÜZERİNDE TUTAN'' ŞUDUR DÜNYADA EN SEVDİĞİM MESLEK BENİM, SÖZÜM ODUN GİBİ OLSUN HAKİKAT OLSUN DİYECEK KADAR CESUR BİR VATAN ŞAİRİ İKEN BUNUN İSMİNİ ALAN BİR ŞAHIS BURADAKİ POZLARI NASIL VERİR. BU NE İŞ? CENNET MEKAN MERHUM MEHMET AKİF ERSOY UMUZUN KEMİKLERİNİ SIZLATMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL. ÇABUCAK İSMİN DEĞİŞTİR. BU ROLLERİ YAPSA YAPASA ANCAK VE ANCAK PİRİVAS, DİMİRİ, TASOS, LEFTİR, PANGALOS KİPRİYANU VE ÇOCUKLASRI TORUNLARI YAPAR. SENDE HİÇ Mİ VİCDAN İRFAN, YOK. SEN NASIL İNSANSIN? TASOS PAPADIPOLOS SENDEN DAHA DÜRÜSTÜR.

44
28
yanıtYanıtla
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARTICI GÜCÜ:

BU POZU VERENLERİ, YAYINLAYANLARI GÖSTERENLERİ ÖVENLERİ ŞİDDETLE VE ŞİDDETLE VE NEFRETLE KINIYORUM.

40
14
yanıtYanıtla
HEEfff@gmail.com:

Niye ki. . ? Sana ne onu anlamadım. . .

yanıt0
yanıt0
aga:

bu adam kurtlar vadisinde oynasa süper olur.

11
6
yanıtYanıtla
MEHMET:

YIZIKLAR OLSUN NAMUS KALMADI YANARSINIZ İNŞAALLAH

5
10
yanıtYanıtla
BETÜLbetulerdogan93@hotmail.com:

siz nerenin mayyağısınız lan. namussuzluk mu yapmışlar adam mı öldürmüşler. artık ağzı olan konuşmasın biraz haddinizi bilin haddinizi. İŞTE O KADAR

yanıt0
yanıt0
ALİ:

RTÜK YOKMU

5
3
yanıtYanıtla
Hoca:

''Vel haya minel iman''Haya yani utanma duygusu imandandır. İnsan utanmıyorsa imanından şüphe etmek gerekmez mi? Ya da insanlığından. Çünkü hayvanlarda utanma duygusu yoktur.

1
1
yanıtYanıtla
FenerbahcemobilWeb@haberler.com:

Özlem yılmaz çok güzel çıkmış diğeçeğim,ama Özlem Yılmaz zaten hep güzel.¦¦¦

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title