Haberler

Medipol Başakşehir'de Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları - Futbolcu Pektemek

Medipol Başakşehir'in golcü oyuncusu Mustafa Pektemek, Adebayor'un gelişiyle birlikte forvet hattında artan rekabetin takıma daha fazla katkı sağlayacağını söyledi.

Medipol Başakşehir'in golcü oyuncusu Mustafa Pektemek, Adebayor'un gelişiyle birlikte forvet hattında artan rekabetin takıma daha fazla katkı sağlayacağını söyledi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Mustafa Pektemek, Adebayor'un çok önemli bir isim olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Adebayor da geldi, Mehmet Batdal da sezon başından beri müthiş bir performans ortaya koyuyor. Rekabet olacaktır, bu takımın başarısı için güzel bir şey. Daha önce de bunu yaşadım, birçok kez birçok takımda. Forvetteki rekabet takımımıza fayda getirecektir."

Mustafa, 12 Şubat Pazar günü Kasımpaşa ile oynayacakları karşılaşma hakkında ise, "Zorlu bir deplasman olacak. İyi konsantre olmamız gereken bir maç. Hocamızın söyledikleri çerçevesinde maça hazırlanıp, iyi konsantre olup, üstesinden geleceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Golcü oyuncu, takım içinde şampiyonlukla ilgili konuşmadıklarının altını çizerek, "Biz her zaman söyledik, maç maç bakıyoruz. Maç maç konsantre oluyoruz. Her karşılaşmayı tek tek ele almak bizi iyi yerlere götürüyor. Takım içinde şampiyonluk konuşmuyoruz. Onu hocamıza sorarsanız daha iyi cevap verecektir." şeklinde konuştu.

Mustafa Pektemek, takım içinde çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu ve bu güzel havayı sezon sonuna kadar sürdürmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Pektemek Mehmet Batdal Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title