Haberler

Maviş: "Daha Modern Bir Sinop İnşa Etmek İçin Mücadele Veriyoruz"

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, daha sağlıklı ve modern bir Sinop inşa etmek için mücadele verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, daha sağlıklı ve modern bir Sinop inşa etmek için mücadele verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen kahvaltı programına, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İl Başkanı Ali Çöpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Çelik, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve partililer katıldı.

Kahvaltıda konuşan AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, milletvekilliği görev süresince gerçekleştirdiği çalışmalar ve planladığı projelerden bahsetti. Göreve başladığında Siyaseti insanlığa hizmet aracı olarak gördüğünü ve bu doğrultuda mücadele verdiğini belirten Maviş, "Her zaman makamların geçici olduğunu ve milletvekili rozeti ile değil, milletini dua ve temennileri ile toprağa girileceğini söylerim. Benim de milletvekilliği süresince en büyük gayretim bu noktada oldu. AK Parti sevdasına ve AK Parti mücadelesinde milletime hizmet etmek ve milletimin emrinde olmak dışında bir niyetim asla olmadı. Siyaset bir vekalettir. Bizler görev aldığımız gün itibarı ile şantiye şefi gibi çalışmanın sözünü vatandaşlarımıza verdik. Onlara daha sağlıklı ve modern bir Sinop inşa etmek için mücadele verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bu bağlamda tasarladığımız mega proje ile, Sinop meydanını, Ağız ve Diş Hastanesi'ni, yeni bir adliye sarayını, Özel İdare binasını yeniden düzenleyerek Sinop'a hava aldıracağız. Bu proje inşallah Sinop için bir milat olacak" dedi. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Muhip Dıranas Nazım Maviş AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title