Haberler

Masumlar Apartmanı'nın "Han"ı Birkan Sokullu'nun eski eşinin ünlü oyuncu olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği Han karakteriyle adından söz ettiren Birkan Sokullu'nun eski eşinin Aslı Enver olduğu ortaya çıktı. 2012 yılında dünyaevine giren ünlü çiftin evliliği 3 yıl sürmüştü.

Ünlü oyuncu Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı'ndaki rolüyle adından sıkça söz ettiriyor. Sokullu'nun eski eşi ise ünlü oyuncu çıktı. Birkan Sokullu, 2012 yılında meslektaşı Aslı Enver ile evlenmişti. Sokullu ve Enver'in evliliği yalnızca 3 yıl sürmüştü. Çiftin o dönemki avukatları boşanma sonrası, "Hayatlarının bundan sonraki bölümüne arkadaş kalarak devam etmek isteyen tarafların, saygı çerçevesinde başlayan birliktelikleri aynı şekilde sona ermiştir" açıklamasını yapmıştı.

BERRAK TÜZÜNATAÇ'LA DA AŞK YAŞAMIŞTI

Birkan Sokullu, Aslı Enver'den boşandıktan sonra bir diğer oyuncu Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bu ilişki de yaklaşık 3 yıl sürdü. Birkan Sokullu, bir süredir sosyetik güzel Eda Gürkaynak ile aşk yaşıyor.

BİRKAN SOKULLU BİRÇOK YAPIMDA ROL ALDI

35 yaşındaki Birkan Sokullu, oyunculuk kariyerine 'Melekler Korusun' adlı diziyle başladı. Bugüne kadar; 'Küçük Kadınlar', 'Kurt Seyit ve Şura', 'Hayat Şarkısı' ve 'Yaşamayanlar' gibi dizilerde rol alan Sokullu, bir süredir Masumlar Apartmanı' dizisinde canlandırdığı Han karakteri ile adından söz ettiriyor.

Masumlar Apartmanı'nın 'Han'ı Birkan Sokullu'nun eski eşinin ünlü oyuncu olduğu çıktı

Masumlar Apartmanı'nın 'Han'ı Birkan Sokullu'nun eski eşinin ünlü oyuncu olduğu çıktı

Masumlar Apartmanı'nın 'Han'ı Birkan Sokullu'nun eski eşinin ünlü oyuncu olduğu çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Birkan Sokullu Aslı Enver Han Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (10)

Sw:

Dürbünlü pabucu yarım çık dışarı oynayalım.Hehehehehehe...

3
3
yanıtYanıtla
İsmimle yazmayın:

Sw

yanıt0
yanıt2
Mert:

Ne saçma bir haber...

4
0
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Kaldığım tımarhanenin başhekimi bu gün akıl testi yaptı bana, gelişme varmış, böyle giderse 3 yıla kadar tahliye olurmuşum hehehe

2
1
yanıtYanıtla
Sw:

Delimisin nesin zıbar yat hadi

yanıt3
yanıt0
Ruknettin dedem:

SW sesli guldum :D

yanıt2
yanıt1
ohaa:

e günaydınız. çok oldu evlenelip boşanalı gizli bi evlilik değildi ki ortaya çıktı ne demek oluyor.

1
1
yanıtYanıtla
Merv:

Ne saçma

1
0
yanıtYanıtla
magnetik:

bana kim bir paket sigara alır

0
0
yanıtYanıtla
Mine:

Banane. Aslı. Enverden sakallı bircan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title