Haberler

TRT'den Masumlar Apartmanı hayranlarını üzecek karar! Yeni bölüm yayınlanmayacak

Güncelleme:

Ekranların en çok seyredilen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı'ndan kötü haber geldi. TRT, bu hafta Masumlar Apartmanı'nı yılbaşı tatili nedeniyle yayınlamama kararı aldı. Bu karar sonrası aynı gün Fox TV'de yayınlanan Baraj dizisine reytingleri yükseltmek için gün doğdu.

Yılbaşı arası veren diziler arasına Masumlar Apartmanı da katıldı. Payitaht'ı Cuma günü yayınlayarak sürpriz yapan TRT'nin, Masumlar Apartmanı için yılbaşı arası vermeyeceği düşünülüyordu. Ancak son dakika gelişmesiyle en büyük rakibi EDHO'nun ara vermesiyle Masumlar Apartmanı 5 Ocak salı akşamı yayınlanması beklenen bölümünün yayınlanmamasına karar verildi.

SADECE 1 HAFTA ARA VERİLECEK

Ani bir kararla bu hafta yayınlanmama kararı alan Masumlar Apartmanı yeni bölüm tarihi belli oldu. Masumlar Apartmanı sadece 1 bölüm ara vererek ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek. Masumlar Apartmanı yeni bölümü 12 Ocak Salı akşamı TRT 1'de yayınlanacak.

BARAJ DİZİSİNE GÜN DOĞDU

Salı akşamı TRT 1'den gelen bu hamle sonrası hem Baraj dizisi hem Güldür Güldür ekibi derin bir nefes aldı. Masumlar Apartmanı yayınlanmadığı gün Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de yayınlanmayacak. Böylelikle Masumlar Apartmanı ve EDHO yokluğunda Baraj dizisine gün doğdu. Reytingleri yükselerek devam eden Baraj, büyük bir reytingi kapmış olacak.

TRT'den Masumlar Apartmanı hayranlarına üzecek haber

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Masumlar Apartmanı Yılbaşı Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (41)

masumlar apartmanı:

o apartmandaki tek masum kapıcı bayram

39
6
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

BARAJ DIZISINI BIR DENEYIN BEYLER , ENTRIKA ÇOK

2
26
yanıtYanıtla
METİN:

HEP ENTRİKA SİLAH OLSUN DEĞİLMİ HİÇ ARKADAŞLIK, DOSTLUK, İYİ İNSAN OLMAK İYİLİK VS. OLMASIN, NEREYE GİDİYORUZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

yanıt12
yanıt3
Seyit:

Baraj dizisini ben şahsen izlemiyorum masumlar apartmanı daha çok ilgi çekici geliyor masumlar apartmanınin reytingleri nasıl gidiyor

19
3
yanıtYanıtla
levent:

baraj duzisi cok iyinsenaryo yaniliuorsun

yanıt2
yanıt4
murat:

lakin fox hiç izlemem

14
7
yanıtYanıtla
cengo:

aynen senin gibi ahaber beyini çalıştıranlara ihtiyacı yok fox tv nin

yanıt10
yanıt10
suna:

Aynen bende izlemem çooook tehlikeli zararlı bir kanal adı üstünde fox tilki demek . tilki lakablı Amerikalı biriş adamı onlardan ne fayda gelir insana ancak zarar verirler. .

yanıt6
yanıt8
AMAN DİKKAT:

BÖYLE ÖNEMLİ BİLGİLERİ ULU ORTA İFŞA ETME İSTERSEN MURAT HZRTLERİ.

yanıt0
yanıt4
xmen:

İzlemiyorsan ne diye yorum yapıyorsun.

yanıt2
yanıt3
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title