Haberler

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin aşkı geri dönüyor! Tansel Öngel kadroya dahil oldu

Güncelleme:

Masumlar Apartmanı'nın dün akşam yayınlanan bölümünde Safiye'nin lise yıllarında ölümüne sebep olduğunu düşündüğü sevgilisi ortaya çıkıyor. Dizide Safiye'nin aşkı Naci'yi ise oyuncu Tansel Öngel oynayacak.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın rol aldığı Masumlar Apartmanı, dün akşam 10. bölümüyle TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Dizinin son bölümünde ise zorluklarla büyüyen Safiye'nin aşkı ortaya çıktı.

YÜZÜ HERKESTEN GİZLENDİ

Yıllar önce kendisinin sebep olduğu bir kaza sonucunda, lise aşkı Naci'nin öldüğünü sanan Safiye, hayatının şokunu yaşadı. Safiye bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Naci'nin yaşadığını ve karşı apartmanlarına taşındığını gördü. Naci, Neriman'ın yeni edebiyat öğretmeni oluyor ve onların evlerinin karşısında otele taşınıyor. Dizinin dün akşamki final sahnesinde ortaya çıkan Naci'nin yüzü henüz gösterilmedi. Son sahnede Naci'nin sadece elindeki yanık izi gösterildi.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin aşkı geri dönüyor! Tansel Öngel kadroya dahil oldu

NACİ'Yİ TANSEL ÖNGEL OYNAYACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dizide Safiye'nin aşkı Naci'yi oyuncu Tansel Öngel'in oynayacağını söyledi.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin aşkı geri dönüyor! Tansel Öngel kadroya dahil oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Masumlar Apartmanı Merve Dizdar Tansel Öngel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

kara:

Mükemmel dizi ve Mükemmel oyuncular, birtanesinde bile uyumsuzluk yok nokta kadar beceriksizlik yok emeği geçenlere teşekkürler.

29
5
yanıtYanıtla
Kusura bakmayın:

Beğen butonuna basayım derken beğenmeme butonuna yanlışlıkla bastım

yanıt5
yanıt0
Minenin kendisi:

Ne oluyor lan burada? dağılın çabuk dingiller

4
14
yanıtYanıtla
starss:

bayildim bu diziye, gerceklerden kesitler mafya yok aldatma yok silah yok sasali hayat yok daha dogrusu aile hikayesi , anne babalarin cocuklarin buyumesinde etkilerininolumsuz yonlerianne babalara ornek olsun, bu dizide emegi gecenlerin hepsine tesekkur ediyorum.

12
5
yanıtYanıtla
Davut:

En kısa sürede final olur .çünkü eskisi gibi heyecan kalmadı her seyi kullandılar

2
10
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Minem gökkuşağım benim.

1
6
yanıtYanıtla
Mine:

Yürrü lan gevşek

yanıt4
yanıt1
MİNE NİN ABİSİ:

HERKES AKILLI OLACAK

yanıt2
yanıt2
Minenin kocası:

Rüknettin akıllı ol tokatı yersin

yanıt3
yanıt2
Minenin Babasi:

Gökkusagina atarim seni :D

yanıt1
yanıt2
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title