Haberler

MasterChef yarışmacısı Duygu, "Beni aldattı" dediği eski nişanlısıyla barıştı

Güncelleme:

MasterChef Türkiye yarışmasında nişanlısı tarafından ihanete uğradığını itiraf eden Duygu Acarsoy, katıldığı YouTube kanalında nişanlısı ile barıştığını ve yakın zamanda evleneceğini söyledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmacılarından Duygu Acarsoy, program çekimlerinde evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı tarafından aldatıldığını hatta bunu da ikinci kadının aramasıyla öğrendiğini söyledi. Hikayesiyle herkesi derinden sarsan Duygu Acarsoy, geçtiğimiz günlerde eski MasterChef yarışmacılarından Berk İlter'in YouTube kanalına konuk olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"NİŞANLIMLA BARIŞTIM, EVLENİYORUZ"

Yarışmadan yemeğine bilerek fazla tuz ekleyip elenen Duygu, bunu kariyeri için yaptığını söyledi. Özel hayatı hakkında samimi itiraflarda bulunan Acarsoy, "İlişkimde bir yanlış anlaşılma var. Nişanlımın eski kız arkadaşı sabah erkenden beni arayıp 'Erkek arkadaşın seni benimle aldatıyor' dedi. Nişanlımı arayıp 'Sen nasıl bir saçmalık yaptın?' diye sordum. Çocuğu hiç dinlemeden telefonu yüzüne kapattım ve yüzüğü attım. Aradan birkaç gün geçip sinirim yatıştıktan sonra beni nişanlım aradı ve 'Bu durumun olmadığını ispatlayacağım' dedi. Kız (Nişanlısının eski sevgilisi) ayrılmamız için gerçekten de böyle bir oyun yapmış. Keşke önce birlikte olduğum kişiyi dinleseydim. Orada bir hata yaptım. Yüzüğü tekrar taktım hatta yakında da evleniyorum. Pandemiden dolayı düğün yapmayacağız sadece nikah ve ardından yemek vereceğiz. Bu olayın kurgu olma durumu yok zaten" dedi.

MasterChef yarışmacısı Duygu, 'Beni aldattı' dediği nişanlısıyla barıştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (24)

adınızı yazınız:

E kızım sen yarışmada aldatıldığını anlatırken şefler'' emin misin'' diye sorduğunda demedin mi ''nişanlımla konuştum o da itiraf etti aldattığını'' diye. .

19
0
yanıtYanıtla
avukatos:

yalanın batsın

15
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

ya çok da lazımsın. . . . Kimler ve neler haber oluyor artık!

14
1
yanıtYanıtla
bircok kisi bu kadar basit mi düsünüyor:

ve de yasiyor. inanmakta zorlaniyorum. kimseyi ilgilendirmeyen seyleri ulu orta anlat, sonra da herkesi salak yerine koy ve tükürdügünü yala. nasil carpik düsünce sekilleri ve yasamlar bunlar. sacma sapan insanlar. bunlarin evliliginden ne olur? iki gün sonra bosanirlar. sonra bir sey olmamis gibi, ot gibi yasar giderler. nerede prensip sahibi insanlar, nerede ahlaki degerler, nerede karsindakine saygi ve deger verme? hee bir de deger görme vardi di mi?

14
0
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Yarışmaya girmeden önce planlanmış bir oyun. . . yarışma esnasında zaten ortaya çıkmasından belliysi. . . hepiniz yalansınız

12
0
yanıtYanıtla
AFYONLU:

BÖYLE PROGRAMLAR YALAN KURGUDUR VALLAHİ BİLLAHİ KURGUDUR MİLYONLARIN ÖNÜNDE ALDATTI DİYECEKSİN SONRA BARIŞACAKSIN HA BUNA İNANAN CAHİLDİR RESMEN DALGA GEÇİYOR HALKLA

8
0
yanıtYanıtla
arif:

bune turşu bune perhiz anlamadım

8
0
yanıtYanıtla
DIZO:

Hadi yine reklamını yaptın hadi iyisin :)

7
1
yanıtYanıtla
Hub:

Bu kız iyi döner yapar, şiş çevirir.

6
0
yanıtYanıtla
simli:

çevir kazım yanmasın iyi rol kesti bu kafayla umarım mutlu olur. Evlilik şakaya gelmez hele tv programında reyting için hiççççç

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title