Haberler

MasterChef Türkiye'de gerginlik! Somer Şef, tartışan yarışmacıları sert bir dille uyardı

Güncelleme:

Dün akşam ikinci eleme turuna başlayan MasterChef 2020'de Kayhan ve Eray arasında gerginlik yaşandı. Kayhan yere düşürdüğü blenderi tekrar rafa koyunca Eray'dan uyarı geldi. Kayhan, "Tribünlere oynuyorsun" diyerek Eray'a tepki gösterirken, araya Somer Sivrioğlu girdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, dün akşam final turunun ikinci etabıyla ekrana geldi. MasterChef'te final turuna kalan 14 yarışmacıdan 8'i ana kadroya girmeye hak kazanacak. MasterChef'in kritik eleme turunda ise iddialı yarışmacılar Eray Aksungur ile Kayhan Özekin arasında tartışma yaşandı.

"TRİBÜNLERE OYNUYORSUN"

MasterChef yarışmacısı Kayhan yemek yapmak için kullandığı blenderı yere düşürmesinin ardından tekrar rafa koydu. Eray ise Kayhan'ı "Onu oraya koyma yere düştü ve kirlendi" diyerek uyardı. Diğer yarışmacılara da seslenen Eray, blenderı kaldırdı ve kimsenin kullanmamasını istedi. Yarışmadaki ilginç tavırlarıyla dikkat çeken Kayhan ise Eray'a "Hadi abi ya. Yemeğe mi sokuyorsun sanki bunu? Tribünlere oynuyor" sözleriyle tepki gösterdi.

MasterChef Türkiye'de gerginlik! Somer Şef, tartışan yarışmacıları sert bir dille uyardı

SOMER ŞEF'TEN SERT UYARI

İkili arasındaki sözlü tartışmayı önlemek için devreye giren Somer Sivrioğlu, yarışmacıları yanına çağırdı. Somer Sivrioğlu, "Yere düşen şeyi neden yukarı koyuyorsun? Bir de Eray seni uyardığında 'Şov yapma' diyorsun. Şovun kimin yaptığı çok açık ortada" sözleriyle Kayhan'ı uyardı.

Somer Şef'ten uyarı alan Kayhan ise Eray'a "Hadi 'Evet'i aldın" dedi. Eray ise "Sen şu kapıdan çıkarken ben sana güleceğim" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Somer Sivrioğlu Türkiye Kayhan Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (14)

İSİMSİZ:

KAYHAN GERÇEKTEN ÇOK FAZLA BOŞ KONUŞUYORSUN. BİR AN ÖNCE GİTMELİSİN.

27
3
yanıtYanıtla
Kayhan:

Biraz daha kalayım sonra gideceğim abi

yanıt6
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Kayhan, keşke hemen elenip gitsen. İlk gördüğüm andan beri hazetmiyorum.

18
2
yanıtYanıtla
can korkutacan:

ALLAH YARDIMCIN OLSUN DERDİN ÇOK BÜYÜK

yanıt11
yanıt2
rtük kör:

Pislik bir program.

7
7
yanıtYanıtla
defol kayhan:

her yarışmaya katılmasına müsade ederseniz böyle şaklaban çıkar ortaya. mutfağı adam gibi bilmeyen adamın ne işi var orda

13
0
yanıtYanıtla
Bunak:

BANAMI DEDİN LOO.

yanıt2
yanıt3
sivri:

kayhan gibi soytarıları almayın şu yarışmaya adam tam sopalık

10
0
yanıtYanıtla
Mila:

Kayhan aşırı gıcık. Umarım hemen atılır. Onun yüzünden zap yapasım geliyor. Bu sezon ki Masterchef pek iyi değil bence. Tuhaf tipleri almışlar. Efendiler de var ama şaklabanlık yapıp geçeriz sanıyor bazıları.

6
0
yanıtYanıtla
5432:

bilere yaptırıyorlarki reyting olsun

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title