Haberler

MasterChef'te büyük gerginlik! Mehmet Şef, yemeğini tadıma çıkarmayan Barbaros'u azarladı

Güncelleme:

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde kaptanlık mücadelesi yaşandı. Şeflerin istediği sandviçi eksik yapan ve tadım için masaya koymak yerine lavaboya bırakan Barbaros ile Mehmet Şef arasında gerginlik çıktı.

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Şefler üç etaptan oluşan oyunda yarışmacılardan çeşitli sandviçler yapmalarını istedi. İkinci tura kalan isimlerden olan Barbaros, sıcak sandviçi yetiştiremeyince, eksik kaldığı için masaya koymadı.

MEHMET ŞEF KÜPLERE BİNDİ

Barbaros'un sunum yapmadığını gören Mehmet Şef, Emir'i göstererek "Adam orada bir isyanda. Aynı isyanı sende neden göremiyoruz?" dedi. Barbaros'un ise "Yapamadığım bir şey neden isyan edeceğim. Ne yapayım tezgaha mı vurayım?" deyince Mehmet Şef iyice gerildi.

MasterChef'te büyük gerginlik! Mehmet Şef, yemeğini tadıma çıkarmayan Barbaros'u azarladı

"KENDİNE GEL, SAÇMALAMAYA DEVAM ETME"

Barbaros'un tavırları ve cevapları karşısında iyice sinirlenen Mehmet Şef, "Sen kaptan olmak ve şampiyon olmak zorundasın bunun yolu da buradan geçiyor. Yemeği bitireceksin tezgaha koyacaksın. Önce yemeği bitireceksin beni sinirlendirme getir şu şuraya koy önce tabağını göreyim. Sen kafana göre mi çalışacaksın. Buranın kuralları var ve bu tabak burada duracak. Biz gelip ne eksik bakacağız sen de eksiklerini öğreneceksin. Yetiştiremediğin bir tabağı bile burada tutacaksın. Kendine gel, saçmalamaya devam etme ve beni de germe" diyerek bağırdı.

MasterChef'te büyük gerginlik! Mehmet Şef, yemeğini tadıma çıkarmayan Barbaros'u azarladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (25)

idil:

beni öyle azarlayacak varya dalarım mehmet şefe alayına küfürü basar giderim.

5
8
yanıtYanıtla
fff:

Chef haklı busefer.

9
1
yanıtYanıtla
SEFA ARPAÇ:

BARBAROS DENE YARIŞMACI HEMEN YARIŞMADAN ELENMELİ ÇÜNKÜ HER KAPTANLIK OYUNUNDA YEMEĞİ KASITLI OLARAK ÇIKARTMIYOR KENDİNE GÜVENİ OLMAYAN VE KENDİNİ AŞÇI DİYE NİTELENDİRİYOR BU YARIŞMACI SAYIN ŞEFLER BÖYLE BİR YARIŞMACININ ORADA OLMASI UTANÇ VERİCİ HEMEN YARIŞMADAN DİSKALİFİYE EDİLMELİ HEM SİZLERLE HEM DİĞER YARIŞMACILARLA VE BİZ İZLEYİCİLERLE DALGA GEÇİYOR RESMEN BU OLAYA HEMEN EL ATMANIZI VE YARIŞMADAN ÇIKARTMANIZI İSTİYORUM

3
7
yanıtYanıtla
Meh88:

Aynen

yanıt0
yanıt1
scheff:

birak bu ayaklari memet schef . . . dizilere gec artizlik yap sen . .

3
6
yanıtYanıtla
BİRSEN:

Arkadaşlar adam şef usta bağıracak tabi siz hiç ustanın şefin nasıl öğrettiğini görmediniz mi bırakın burada adama sallamayı haklı oraya çıkıyorsa oranın kurallarına uyacak ustasından azar işitmeyi de göze alacak

7
1
yanıtYanıtla
acun:

acun taktiği ortamı gerin sürekli sorunlar çıkarın

6
1
yanıtYanıtla
Turk:

Helaall Mehmet Şef adamsın

4
3
yanıtYanıtla
Vatandaşlar:

Mastırınıza da şefinizede ulan yaptıgınız yemekleri biz haytımızda yapmadık. Bukadar zaman yokki ne bulursak onu yiyoruz . Millet karnımı nasıl doyururum diyor bunlar yemek yapma yarışı yapıyor. Yeter artık . Esnaf lokantalarına gitte damaklarınız bayram etsin. ŞEF MİŞ MEF MİŞ - MASTERMİŞ defolun gidin be

3
4
yanıtYanıtla
VV:

ACAYIP OYNUYOR SU MEHMET BEY.

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title