Haberler

Maske Kimsin Sen ne zaman başlıyor?

Güncelleme:

"The Masked Singer" adıyla tüm dünyada fenomen haline gelen yarışma programı artık Türkiye'de. Kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor ardından jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar. Peki, Maske Kimsin Sen ne zaman başlıyor? FOX Maske yarışması hangi gün, hangi kanalda? Maske Kimsin Sen konusu ve konsepti nedir?

Maske Kimsin Sen ne zaman başlıyor? FOX Maske yarışması hangi gün, hangi kanalda? sorularının yanıtı televizyon gündeminin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Maske Kimsin Sen konusu ve konsepti nedir?

FOX MASKE JÜRİSİ KİMDİR?

Gösterdiği performans ile stüdyodaki seyircilerden en az oyu alan yarışmacının maskesini çıkararak yarışmaya veda edeceği "Maske Kimsin Sen?", dünyada olduğu gibi Türkiye'de de fenomen olmaya hazırlanıyor. Yarışmada; ekranın sevilen isimleri Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy dedektiflik yapacaklar.

MASKE KİMSİN SEN? NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Paylaşılan üç fragmanıyla beğeni toplayan, müzik, eğlence ve şovun bir arada olacağı Medyapım imzalı "Maske Kimsin Sen?" yarışması, iki gün arka arkaya 1 Ocak Cumartesi ve 2 Ocak Pazar, ardından her pazar 20.00'de FOX'ta yayınlanacak.
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Maske Kimsin Sen Doğu Demirkol Ali Yücesoy Melis Sezen Eda Ece Fox Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title