Haberler
BBC

Oyuncu Mark Wahlberg Kendisinden Daha Az Maaş Alan Rol Arkadaşı Adına Bağışta Bulundu

Güncelleme:

Oyuncu Mark Wahlberg, daha az maaş aldığını öğrendiği rol arkadaşı Michelle Williams adına Time's Up (Süre Doldu) adlı kampanyaya 1,5 milyon dolar bağışta bulundu.

Oyuncu Mark Wahlberg ve Michelle Williams en son beraber oynadığı "All the Money in the World" adlı filmin yeniden yeniden çekimlerinde Wahlberg'in 1,5 milyon dolar aldığı, ancak Williams'ın günde bin dolar ya da 80 dolar civarında bir maaş aldığı ortaya çıkmıştı.

TACİZE KARŞI KAMPANYA İÇİN ARKADAŞI ADINA BAĞIŞTA BULUNDU

Wahlberg bağışı, kadın oyuncu, yazar ve yönetmenlerin Hollywood ve diğer sektörlerdeki cinsel taciz ve ayrımcılığa karşı başlattığı Time's Up (Süre Doldu) adlı kampanyanın hukuki birimine yaptığını duyurdu.

ADI TACİZ SKANDALINA KARIŞAN KEVİN SPACEY FİLMDEN ÇIKARILMIŞTI

"All the Money in the World" dizisinin yönetmeni Ridley Scott, hakkında cinsel istismar haberleri çıkan oyuncu Kevin Spacey'nin yer aldığı sahneleri yeniden çekme kararı almıştı. Ancak yeniden çekimler sırasında Wahlberg'in Williams'tan daha fazla kazandığının duyulması tepki toplamıştı. İki oyuncuyu da temsil eden yetenek ajansı William Morris Endeavor Entertainment adlı şirket de Williams adına aynı fona 500 bin dolar yatırdığını duyurdu. Fon ilk defa açıldığında da aynı şirket 1 milyon dolar yatırdığını aktarmıştı. Oyuncu Williams ise bir açıklama yayımlayarak Wahlberg ile beraber arkasında duran bütün oyuncu arkadaşları ve aktivistlere teşekkür ettiğini duyurdu.

BBC

Michelle Williams Mark Wahlberg Hollywood Up Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (6)

KOKO:

TÜM İSLAM COĞRAFYASININ BİRLİK VE BERABERLİK YAPMA ZAMANI AMERİKA AÇ KALMIŞ KÖPEK GİBİ SALDIRIYOR ÖZGÜRLÜK DEDİ IRAKI YEDİ BİTİRDİ IRAKI KAN GÖLÜNE ÇEVİRDİ YETMEDİ SURİYEYİ YEDİ ŞİMDİ GÖZÜNÜ ÜLKEMİZE DİKTİ ŞEREFSİZ ABD SONUN YAKINDIR

26
5
yanıtYanıtla
Rıfkı:

Aç olanı düşünmezler gerçek yardım odur zırtaboza bak millet aç aç

11
5
yanıtYanıtla
abuzer karatikit:

iyi kalpli insanlar bir gün mutlaka kazanırlar.

9
1
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

bende 1000tl yatiracam Adanadan.

6
2
yanıtYanıtla
hgjnfbd:

ulan adanalı :Ddd

yanıt4
yanıt0
Realist:

Ne güzel davranış, ayakta alkışlıyoruz. Fakire yardım etmiş...???

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title