Haberler

Mardin Büyükşehir Belediyesinden Eşref Ziya Konseri

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında Eşref Ziya konseri düzenledi.

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında Eşref Ziya konseri düzenledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda, Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca, Atatürk Kültür Merkezi'nde, ilahi ve ezgi sanatçısı Eşref Ziya konseri düzenlendi. Vatandaşlar, konsere yoğun ilgi gösterdi.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, şehrin manevi ve kültürel değerlerine uygun etkinlikler yapmayı sürdürdüklerini bildirdi.

Büyükşehir belediyesinin sadece şehrin alt yapı, yol, ulaşım, sosyal donatı alan sorunlarını çözmediğini belirten Vali Yaman, "Bunun yanında kültür şehri Mardin'de kültürel alandaki eksikliği gidermek için şu ana kadar yüzlerce etkinliği gerçekleştirdik. Bu etkinliklerde binlerce vatandaşı biraraya getirerek güzel bir birliktelik oluşturduk." diye konuştu.

Şehrin dokusuna uygun çalışmaların devam edeceğini söyleyen Yaman, şunları kaydetti:

"Farklı din, dil ve kültürün şehri Mardin'de vatandaşlarımızın manevi ve kültürel değerlerine uygun yaptığımız etkinliklerden bir tanesi de Atatürk Kültür Merkezi'nde, ilahi ve ezgileriyle tanınan Eşref Ziya konseri oldu. Vatandaşlarımız, bu güzel konsere yoğun ilgi gösterdi. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek."

Kaynak: AA / Güncel

Eşref Ziya Mardin AKM Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title