Haberler

Manpower Türkiye'nin Yeni Genel Müdürü Feyza Narlı Oldu

Güncelleme:

Endüstri Mühendisliği sonrası İşletme Mühendisliği yüksek lisansını tamamlayan Feyza Narlı, danışmanlık ve bilişim sektöründeki yaklaşık 20 yıllık deneyiminin ardından Manpower Türkiye'nin yeni genel müdürü oldu.

İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden 1996 yılında mezun olan Feyza Narlı, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği yüksek lisansını 2000 yılında tamamladı. İş hayatına 1998 yılında Exim AŞ'de proje ve satış mühendisi olarak başladı.

Sonrasında Oracle Bilgisayar Sistemleri Ltd. Şirketi'nde CRM satış danışmanı; Innova Bilişim Çözümleri'nde sırasıyla e-business çözümleri müdürü, e-business grup müdürü ve e-business çözümleri direktörü olarak çalıştıktan sonra bir süre Londra'da marka yönetimi eğitimi aldı. Ardından Accenture Türkiye'ye kıdemli müdür unvanı ile katılan Feyza Narlı, Türkiye ve İtalya'da farklı proje ve görevlerde yer aldı. Oracle Türkiye'de dijital ve CX çözümleri ülke lideri olarak görev yapan Feyza Narlı, 2018 itibariyle Manpower Türkiye Genel Müdürü oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Üniversitesi Manpower Türkiye Narlı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title