Haberler

Manisaspor, Atilla Erel'i Renklerine Bağladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, Batman Petrol Spor'dan sol bek Atilla Erel ile anlaşmaya vardı.

Bugün Tarık Almış Spor Tesisleri'nde Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ile bir araya gelen Atilla Erel, siyah-beyazlılar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Başkan Abdullah Mergen, Atilla'nın ön kamp döneminde takımda yer alan isimlerden olduğunu belirterek, "Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda Atilla'yı renklerimize bağladık. Kendisi geçmiş sezonlardaki performansıyla da dikkat çeken bir isim. Atilla'nın Manisaspor'a katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu birliktelik her iki taraf için de hayırlı olsun" diye konuştu.

Atilla Erel ise Manisaspor gibi büyük bir camianın mensubu olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, "Başkanımız Abdullah Mergen ve Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar'a bana olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için de en iyi şekilde çalışarak takımıma katkı sağlayacağım" dedi.

1991 Avusturya Viyana doğumlu Atilla Erel, futbola Avusturya ekiplerinden FAC Jugend'te başladı. Rapid Wien ve Admira Wacker gibi Avusturya'nun güçlü ekiplerinin de altyapılarında forma giyen Atilla, Türkiye'de Giresunspor, Diyarbekirspor A.Ş, Hatayspor, Çine Madranspor ve Batman Petrolspor'da görev aldı. Atilla 2016-2017 sezonunda, Batman Petrolspor forması ile 25 maçta görev aldı ve 3 gol kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Batman Petrol Spor Abdullah Mergen Manisaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title