Haberler

Manisa: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Turgutluspor'da yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Mehmet Aktaş seçildi. Başkan Mehmet Aktaş, Turgutluspor'un daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağını kaydetti.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Turgutluspor'da yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Mehmet Aktaş seçildi. Başkan Mehmet Aktaş, Turgutluspor'un daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağını kaydetti.

Turgutlu Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan olağan genel kurulda Turgutluspor Onursal Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan da hazır bulunurken, tahmini bütçe 1 milyon 375 bin YTL olarak kabul edildi. Genel kurulda başkanlığa seçilen Mehmet Aktaş, Turgutluspor'un daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağını belirterek, "Turgutluspor kulübü gerek tesisleriyle, gerekse ligde göstermiş olduğu başarılarla Ege Bölgesi'nde örnek teşkil eden güzel bir kulüp haline gelmiştir. Turgutluspor'a bu tesisleri kazandıran ve her zaman Turgutluspor'un yanında olan Belediye Başkanı Serhat Orhan'a da huzurlarınızda teşekkür ederim. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bugünden itibaren Turgutluspor'un daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız" dedi.

Genel kurula katılımın az olmasından dolayı buruk olduğunu söyleyen Turgutluspor Onursal Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ise "İnşallah diğer genel kurullar daha kalabalık olur" dedi. Yeni yönetimin çıtayı daha da yukarı çıkaracağına inandığını ifade eden Orhan, "Vestel Manisasporspor'dan 4-5 futbolcu alacağız. Vestel Manisaspor'un pilot takımı olacağız. Bu bütçeler bizim kaldıracağımız bütçeler değil. Bu nedenle bulacağımız sponsorlarla kulübümüz daha iyi yerlere gelebilecek. Vergi borcu taksitlendirmesinden sonra kulübümüzün hiçbir borcu kalmayacak. Bu nedenle de gelecek genel kurullarda katılımın daha da fazla olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Genel kurul sonrası Mehmet Aktaş başkanlığındaki yönetim kurulu, Ahmet Bağçeci, Abdullah Şenol, Ümit Devran, Ahmet Özgendi, Ali Tankız, Ali Nasuhoğlu, Salih Kotan ve Ali Altınay'dan oluşurken, Denetleme Kurulu'nda ise Hüseyin Simav, Göksel İnanır, Ramazan Çevik yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title